- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Aktív témák
-
Az biztos, hogy egy SSD-vel és 4GB rammal jobb teljesítményt fog nyújtani, mit egy harmatos E-350-es AMD, vagy valami Celeron procival szerelt noti egy 5400 prm-es HDD-vel, 2GB-al valamelyik Tacskóból...
Egy 1.6-os Core2-es gép még mai is elég jól teker, ha meg ne gyötröd FullHD-s videókkal, akkor a GMA is jó mindenre... -
eketomy
senior tag
Ez is teljesen jó amit te linkeltél! Igen sajna a mai világba a pénz beszél! Én a kategória legjobbjait linkeltem el és felhívtam a figyelmet a sok lyukú szellőző alu vázra! De amit te linkeltél az is sok lyukú nagy ventis tud jól szellőzni csak műanyag de sebaj, mert így jóval olcsóbb, teljesen korrekt és árban is szerényebb!
-
JOkE01
tag
Kollégámnak is 64 bit es Win7 prof-ja volt fenn az RV509-es én és szidta nagyon elhozta felraktam neki a thin-t és azóta nem ismer ő sem a gépére.
Ha csak nincs valami különleges oka a 64 bit-es rendszer használatának szerintem nem érdemes, legalábbis az eddigi saját és ismeretségi köröm tapasztalatai alapján.
Sőt egy karcsúsított rendszer esetén bőven elég a 2 gb lapozófájl nélkül is egy átlagos felhasználáshoz.
Persze nagy felbontású videók editálásához, tervező programokhoz elkél a 4 gb de más körülmények között szerintem teljesen felesleges.
Egy rendszer telepítés meg nem kerül semmibe, egy próbát megér
Ha nem válna be még mindig bővítheted a memóriát.
-
JOkE01
tag
Én próbáltam régen még a pc-ben egy apacer ssd-t nem a legjobbat de igazán nem vettem észre különbséget talán picivel gyorsabban indultak a programok, de ha több művelet zajlot rajta pl fájlmásolás közben nyitottam böngészőt az nagyon lassú volt a hdd-hez képest.
Milyen windows-t használsz?
Én az RV509-esemre először w7 ultimate-t raktam és nem voltam vele megelégedve, pedig 64 bit-es volt.
Most felraktam a hivatalos thin w7-et és nem ismerek rá a gépre. Igaz csak 32 bit-es de fényévekkel gyorsabb és most, hogy megy a böngésző + utorrent 470 mb-on csücsül a memóriában.
Aktív témák
Hirdetés
- Vicces videók
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nintendo 3DS és DS topic
- Futás, futópályák
- Home server / házi szerver építése
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- Lenovo legion 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest