- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
polip
addikt
az amd vs intel örök vita...olyan, mint a coca cola vagy a pepsi...
a két proci teljesítményben kb azonos, szolgáltatásokban az amd többet tud. épp annyival, hogy ugye támogatja a cool 'n' quit technológiát, azaz dinamikusan változtatja terheléstől függően a sebességét, áramfelvételét, fogyasztását...
a celeronban ez nincs benne (az Intelnél Speedstep a neve), a cerka mindig fullon megyez, azaz pl mindig 1,73GHz-en...
ezért az amd jobban kíméli a akksit..más kül nincs nagyon
-
-
lldi
csendes tag
szerintem itt a 90W az adapterre vonatkozik, mert egy csomó más weboldal ennek is 6 cellás aksit ír. Vagy létezik olyan hogy az akkumulátor is 90W? jó lenne ha vki hozzáértő segítene nekem, mert én ehhez totál hülye vagyok. most az AC adapter és az aksi az két különböző dolog??
-
polip
addikt
esetleg ha beleszaladsz xp installkor, hogy nem látja a sata-s merevlemezt és a BIOS tudja a SATA vezérlő módjait állítani, esetleg AHCI módból IDE módba tedd át....
pár feature nem használható (hot swap, ncq) de szerintem ezek piszokul nem fontosak a notiuserek nagy részénél...
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- Lenovo legion 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest