- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
(Darkwood)
őstag
-
(Darkwood)
őstag
válasz
N!Tr0v!CS^^ #16666 üzenetére
Kérlek!
Mi az a rendszermegszakítás?
-
(Darkwood)
őstag
válasz
N!Tr0v!CS^^ #16664 üzenetére
Valami progi az elején nagyon fut. Ezt kéne kiszűrni a programmal!
-
(Darkwood)
őstag
válasz
N!Tr0v!CS^^ #16662 üzenetére
Szűrd ki ezzel, hogy mi vagy mik futnak annyira: [link]!
Milyen tűzfalad van?
-
(Darkwood)
őstag
válasz
mackósajt23 #16649 üzenetére
Akkor k*rva gyorsan vidd vissza és mutasd meg nekik, hogy mit csinál!
-
(Darkwood)
őstag
válasz
(Darkwood) #16225 üzenetére
Uhhh... most vettem észre, hogy az "eggyel" szót egy "gy"-vel írtam!
-
(Darkwood)
őstag
Srácok: Ugye az X9000-es CPU az 800FSB-s és nem 1066!?
Egyik srácnak, - aki árulja a notiját - az írja ki a Bios és az Everest, hogy 1066! Én úgy tudom, hogy 800 és az egyel nagyobb tesója - X9100 - a 1066 FSB-s!
-
(Darkwood)
őstag
Pendrive-ra lehet Win7-et rakni?
-
(Darkwood)
őstag
Üdvözletem!
Adott egy Asus X51R notebook. Az a problémám, hogyha bekapcsolom ezt az üzenetet kapom: Hard Drive Locked Enter Password. A bios-ba belépni esélyem sincs.
Miután kiveszem a HDD-t és utána akarok belépni a bios-ba, akkor is jelszót kér! Ennél is úgy kell kisütni a bios-t, mint a PC-nél vagy esetleg van más lehetőségem? Nem értem ezt a jelszós dolgot, mert nem lett neki megadva semmi és mégis kéri!Válaszokat előre is köszönöm!
(Darkwood)
-
(Darkwood)
őstag
Ave!
A követező a porblémám: adott egy Toshiba P3490 notebook. Szeretnék boot-olni pendrive-ról, de a következő írja ki a masina, ha benne van a pendrive, ha nincs:
F2 lenyomása után:
Select boot device
/C/: CD-ROM
/N/: Network (LAN)
/F/: FDD
/B/: Built-in HDD
/D/: Default SYSTEM SETUP DevicePress C,N,F,B or D
Nos, nyomhatok én bármit nem reagál! Ilyenkor mi a teendő?
-
(Darkwood)
őstag
A tétel a következő: Van nálam egy régi Toshiba notebook, de nincs optikai meghajtó benne. Hogy tudnék XP-t varázsolni rá? Adott egy pendrive és egy USB-s HDD. Válaszokat, meglátásokat előre is köszönöm!
-
(Darkwood)
őstag
válasz
Findzs #11903 üzenetére
Szerintem a [HWmonitor] kiírja...
-
(Darkwood)
őstag
-
(Darkwood)
őstag
Ha akksiról akarom használni a notebook-om és játszani akarok, akkor hol lehet visszaállítani a teljesítményt? Azért kérdezem, mert akksiról szaggatnak a játékok.
Előre is köszi! -
(Darkwood)
őstag
Adott egy Toshiba L40 notebook és ha be akarom kapcsolni akkor villan egyet és kész. Valaki tud bármiféle problémára asszociálni? Előfordulhat az, hogy egy olyan töltővel próbálták ki, amely nem hozzávaló volt és ilyen problémát okoz, hogy el se indul csak villan egyet?
-
(Darkwood)
őstag
válasz
(Darkwood) #10721 üzenetére
Up-olnám, mert fontos volna! A tétel az, hogy volna egy l40-es notebook, de nem tudom kipróbálni, hogy jó-e, viszont tudnék szerezni egy l300-ashoz való töltőt, de nem tudom, hogy jó-e és nem akarom a notebook-ot megbaszni?
-
(Darkwood)
őstag
Ide is felteszem a kérdést: Toshiba l300 töltője jó-e a Toshiba l40-re?
-
(Darkwood)
őstag
válasz
netmesterke #10227 üzenetére
Én azért csak megpróbálnám azt az XP-t! Hidd el nem sokkal szarabb, mint a ciszta és lehet, hogy normálisan is fog menni a géped!
-
(Darkwood)
őstag
válasz
Rabbitf_24 #10212 üzenetére
Én is inkább a HP felé hajlanék, mert a support-ja tényleg jobb, mint mondjuk egy Asus-nak!
-
(Darkwood)
őstag
#9806&9809 Ez miért van?
-
(Darkwood)
őstag
#9806&9809 valaki?
-
(Darkwood)
őstag
Az normális, ha így ugrál a CPU kihasználtság [link], és nem fut semmi csak az Everest (az iTunes-on nem fut semmi)?
-
(Darkwood)
őstag
Megtudná valaki nekem mondani, hogy melyek a legjobb szervizek BP-en? Sajnos odakényszerülök a következő problémámmal:
Van egy Gateway P6831-FX notebook-om, amiben van egy X9000 CPU. Szeretném szétszedni, de van egy csavar a CPU fölött, amit azért nem tudok kivenni, mert a csavar spicce teljesen szétment, és semmilyen csavarhúzóval nem tudom kicsavarni.
[link]
Többen próbálkoztunk vele, még egy TV-szerelő is, de nem sikerült!
Azért szeretném szétszedni, mert olyat csinál a masina, hogy 5-8 mp alatt képes 45 fokról 95-100 fokra hirtelen felugrani, ha az Everest-ben a System Stability Test-ben a CPU-t tesztelem 100%-on.
Ja és képes 5-8 mp alatt le is hűlni ennyit, tehát 95-100 fokról 45 fokra (persze ha közben ki nem kapcsol). Szerintem beporosodott a Fan és ezért csinálja, mást már nem tudok elképzelni!
Válaszotokat előre is köszönöm! -
(Darkwood)
őstag
Megtudnátok nekem mondani, hogy egy 8600M GS karihoz melyik driver a legjobb? Sokat szenvedek velük, mert a legtöbbnél vagy magasabb lesz a GPU hőmérsékletem, vagy nem lehet vele normálisan játszani.
-
(Darkwood)
őstag
Ave!
A problémáma a következő: [link] Amikor zene hallgatás közben futott le a hibaüzenet, akkor nem tudom, hogy ezt írta-e ki, de amikoe újra akartam rakni az XP-t, akkor már ezt írta ki telepítés közben. Szerintem a memóriámmal van baj, de szeretném megkérzeni a Ti véleményeteket is! -
(Darkwood)
őstag
válasz
bianca3 #6801 üzenetére
[Hűtő tapasztalatok] ebben a fórumban megtalálod a kérdésere a választ. Nekem egy Zalman ZM- NC1000 hűtőm van és meg vagyok elégedve vele!
-
(Darkwood)
őstag
válasz
Darth_Revan #6709 üzenetére
Darth_Revan:: Hangszórót nyertél!
Igazad volt, hogy a driver miatt volt melegebb a GPU-m!
Köszönöm! -
(Darkwood)
őstag
válasz
(Darkwood) #6710 üzenetére
Bocs, az off-ért, de sajnos már nem tudok módosítani azon, hogy a megvettem szót két "t"-vel írjam!
-
(Darkwood)
őstag
Miért van az, hogy amióta újraraktam a rendszert magasabb a GPU hőmérsékletem!? Most 71-72 fok körül van régebben meg 62-63 fok volt. Ja, és a Zalman ZM NC-1000 notebook hűtésem se segít nagyon lentebb vinni.
-
(Darkwood)
őstag
Az, hogy milyen komolyabb Vga rakható a notebook-omba az jóformán a chipset-től és a kialakítástól függ? [link]
-
(Darkwood)
őstag
válasz
(Darkwood) #6163 üzenetére
Ja, és a régiót és a countryt kiválasztod-----> átvált magyarra-----> itt megadod a op.rendszert + milyen fajta notebook és lehet töltögetni!
-
(Darkwood)
őstag
#6145 esetleg valaki?
-
(Darkwood)
őstag
válasz
KillHates #6153 üzenetére
Értem! Köszi az infókat!
Nekem most egy 8600M GS karit kéne lehűteni, mert Everest és Rivatuner szerint is alapba 65 fok, ami mindig szép lassan megy fel, és 69 foknál bekapcsol a hűtés. A játékokról nem beszélek, mert ott vígan 70 fok fölé megy!Remélem majd a nc-1000 majd segít ezen a problémán!
Mégegyszer köszi a help-et! -
(Darkwood)
őstag
Ha meg szeretném tudni, hogy melyik az a kari, ami max belemegy a notebook-omba, azt hol tudom megnézni? Vagy esetleg valaki tudja alapba, hogy ebbe a notebook-ba max mi megy bele: [Asus S96s]?
-
(Darkwood)
őstag
Valakinek van Zm nc-1000-es noti hűtője?
Aktív témák
Hirdetés
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest