- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Aktív témák
-
NTonee
veterán
válasz
Mauzes #23335 üzenetére
Korábban már én is írtam egy ilyen hibáról. Szintén Samsung, csak nálam egy notebook járt, de ugyanez a hiba van. Ráadásul ezt már máshol is olvastam és ismerősök között is volt, aki említett ilyet. Samu notikkal baj lesz?
Proci, memória, HDD tesztet én is futtattam, semmi hibát nem írt egyik sem.Így egyelőre visszaadtam a tulajnak, ha rájövök, akkor szólok neki. De tényleg az lenne a legegyszerűbb, ha (mivel garis) visszavinnétek. Egyértelműen bemutatható hiba, nem lehet belekötni. Csak sajnos idő, tudom. Lehet az előtelepített Win hibája is, de hardver is akár.
Ha valaki ismerné a hiba okát és tud megoldást, az ne tartsa magában, ha kérhetem! -
-
Mauzes
addikt
válasz
Mauzes #23325 üzenetére
Még annyival kiegészítenem, hogy a cpu kihasználtsága mintha nem lenne hatással erre a szaggatásra. Legalábbis pl. egy Everest stresstest alatt sem szaggat gyakrabban, mint alapesetben. És mikor kitömörítek egy állományt kiegyensúlyozott módban, ha hallgatok valami zenét, akkor beszaggat (hülye hanggal), az egér is lefagy egy pillanatra, de ha nem hallgatok zenét, akkor az egér nem fagy le.
Most viszont még a hozzászólás gépelése alatt is látom, hogy a betűk nem egyenletesen és azonnal jelennek meg, szakadozik, szóval valami nem kerek. Szerintem ez tökre nem normális. Teljestménycentrikusban ez is megy simán.
Szóval mintha nem a cpu gyengesége miatt szaggatna (kiegyensúlyozottan amúgy is mindent kellene vinnie akadás nélkül), hanem valami más, mintha az energiagazdálkodással lenne probléma...
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
Mauzes #16034 üzenetére
Rightmark CPU Clock Utility esetleg?
ChrYsler
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Mauzes #15793 üzenetére
Szerintem is igaza lesz a kollegának. Az én Asusomnak is olyan érzékeny a tapija, hogy nem is érzem,hogy hozzáérnék és már mászik is el. Rengetegszer megszivattam magam én is ezzel, aztán feltettem a Synaptics Pointing Device Driver-t, amivel már tudtam állítani az érzékenységet és ahogy visszavettem az "arcából" már nincs ugrálás.
Itt úgy látom, hogy a tiedhez is van. Rakd fel, majd a vezérlőpultban keresd meg az ikonját. Elvileg egyértelmű lesz a beállítása.
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
Mauzes #15531 üzenetére
Tényleg jó a Notebook Hardware Control, én is ezt használtam a régi géppel (i855PM chipset). Sajna az újjal (i965PM) már nem jön ki. Hiába, régi a verziója, már jó ideje nem frissíti a srác, bár ott van a letöltés alatt, hogy:
"The new version of NHC with lot of new features (like better Windows Vista support, new AMD and Intel CPU support, Multilanguage support ...) will be ready soon. Please give the developer some time to finish the new version and thank you for your patience :-)"
Remélem tényleg lesz belőle valami!
ChrYler
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Mauzes #14086 üzenetére
az akksit először töltsded 12-16órát!
legelőször meg hagyhatod teljesen lemeríteni utána meg már töltheted tetszés szerint! ezek strapás akksik, nem kell annyira formázni mint a régi, én még megszokásból rajta szoktam hagyni fél napot az első akksit mindig tölteni, aztán lemerítem elsőre mindig, utána meg már tudom használni ahogyan éppen kedvem tartja !
Aktív témák
Hirdetés
- Akciókamerák
- Kompakt vízhűtés
- BestBuy ruhás topik
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- EAFC 25
- Klaus Duran: 2025 dude
- További aktív témák...
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- Lenovo legion 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest