- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Aktív témák
-
Norbi.Sz
senior tag
válasz
Norbi.Sz #41169 üzenetére
Sajnos nem ezzel van a probléma, mert ha kikapcsolom, akkor sem jó...
Végül is úgy csinál, mint ha indulna Alvó-ból, a tápkapcsoló ledje is abbahagyja a villogást, folyamatosan elkezd világítani, a HDD jelző led is villan párat, majd a ventillátor is beindul, és kész, ennyi... Mint ha lefagyna...
-
Muerte
addikt
válasz
Norbi.Sz #40236 üzenetére
Nézd meg az eszközkezelőben,ha vannak sárga kérdőjelek akkor nincs fent a megfelelő driver a hiányzó dolgaidhoz,ha nincs kérdőjel akkor opcionálisak.A készenléti módból ha megmozgatod a tapipadot vagy egeret,vagy lenyomsz egy bill.-t,vagy újra leütöd az FN+F1-et akkor ébrednie kéne elvileg,adj egy kis időt neki némely gép elég lassan tér észre ilyenkor.
-
válasz
Norbi.Sz #12753 üzenetére
Nem vagyok Lenovo-expert, tehát így most nem vágom a dolgot, a használati utasítás böngészése meg a te feladatod. Ha nem tudsz zöld ágra vergődni a géppel akkor mindenképpen vidd be a szervizbe. Gondolom garanciális. Ott meg tudják oldani a problémát, vagy elmagyarázzák mi a megoldás. Az tuti, hogy a ThinkPad-okat úgy le lehet lock-olni, hogy utána semmit sem lehet velük kezdeni...
-
válasz
Norbi.Sz #7855 üzenetére
Inkább kapcsoltasd ki a monitort a géppel, vagy állítsd be a készenléti üzemmódot. A screensaver semmit sem kímél. Járatja a procit, villogtatja a pixeleket a TFT-n, megy a memória a gépben. Inkább állítsd be hogy menjen sleep-be, az IBM-ek onnét nagyon gyorsan ébrednek.
-
unyadavid
senior tag
válasz
Norbi.Sz #7189 üzenetére
max 130000-et szánok rá de nem olyan fontos illetve nem tudom hogy átlagos használathoz (office , net , chat , egy kis játék régebbiek nem is pro street , zene , film , letöltés és ennyi )
kell e nagy teljesítmény pl 2 magos proci 2gbram vagy elég lenne a dell teljesítménye is amit linkeltem ?? ja de még vista is fontos lenne ha elbírja a dell!!
amúgy a hp is szóba jöhetne csak a renewes gépek annyira nem jönnek be tudom hogy megkímélt "vitrines" állapotú na de még se új mondjuk nem is használt de az nem az igazi de mivel első notebook ezért nem tudom pontosan hogy milyen márka jöhet szóba meg azért nincsenek olyan nagy elvárásaim
szóval ennyija és ehez mit szólsz : [link]
vagy inkább a dell vagy valami más
köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kompakt vízhűtés
- Kuponkunyeráló
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Renault, Dacia topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest