- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
-
ph_5.5
aktív tag
válasz
madmike #32735 üzenetére
Ez kuka. A gyári retesz elé ráragasztott még egy üvegtagot, ami minimum ront a képminőségen, de leginkább be fog csillani, rontja a kontrasztot és a mérnökök által megtervezett "tökéletes" lencsesorba betett plusz egy elemet- teljesen feleslegesen.
Ezt ha megveszed és leszed, akkor le fogja tépni jó eséllyel a feliratot az elejéről. Utána eladni csak hosszas magyarázkodás után tudod... nyomott áron. Ha ebben ilyen amatőrködés van akkor ki tudja mi történt még a géppel. (220V-ról működtette tápegység nélkül, vagy barkács akkuval... vagy ki tudja még mi történt szerencsétlen géppel)
Az sem jó hogy odaragasztotta... de hogy nem sikerült eltalálni a közepétaz is igényességre utal.
-
matyi012345
őstag
válasz
madmike #17834 üzenetére
Vaku javítással a Mikrosat is foglalkozik, nekem is javítottak már és korrektek.
Fungeld:
Nézd meg a szenzort, hogy nem-e koszos, fehér lapot fotózz le vakuval f22-n, ha pöttyös akkor koszos. expogombot próbálgasd, AF-et ellenőrizd le, objektíven nézzél keresztül, ellenőrizd a stabit, csatlakozókat is próbáld ki, gombokat nyomogasd végig, videozz vele, kijelzőt hajtsd ki minden irányba ahogy csak lehet. Ha ezeken átment akkor nem lehet baja szerintem.
-
-
Elektrosokk
veterán
válasz
madmike #17384 üzenetére
vedd figyelembe azt is amit jeahh ír. és azért lehet ha nagyon belemerülsz gondot jelenthet hogy nincs raw opciód.
Én a napokban vettem egy milc gépet, és hát szinte újraélem vele a fotózás nyújtotta élményt, baromi könnyű, és bárhová el tudom vinni, mindig benne is van a táskámban, imádom a dslr vázamat is, de azt már a magam örömére nem nagyon hurcolom el.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
madmike #17371 üzenetére
én nem vennék régi 4/3-os gépet, inkább m4/3-osat hamár...utóbbiak is elég olcsón mennek használtan, és fejlettebbek, nagyon ritka amelyikben ilyen sok expó van, meg fejleszthetsz rá nyugodtan, mert ha később gépet váltasz nem kell teljes rendszert váltanod obiparkal együtt (a 4/3-os rendszert már rég nem fejlesztik ugy-e, a m4/3 átvette a szerepét)
-
Necc
addikt
válasz
madmike #9059 üzenetére
Nem. Kizarolag "wide" allasban fog mukodni csak, mert akkor all f/5.6 -os erteken a blende, ha az AF szenzor beletartozik a cikkben emlitett kategoriaba! Nem tudom, hogy a Canon 1000D milyen AF egyseget tartalmaz, de ne feledd hogy belepo szintu dSLR geped van.
Amugy az optika ertekei (100-300mm) fullframe-re ertendoek, Canon APS-C -re atszamolva: 160 - 480mm forras: [link]
Egy dolgot le szeretnek szogezni: olcso husnak hig a leve - szoval meg ha mukodne is az AF, kepminosege ennek az objektivnek garantaltan pocsek lesz. (Hasznaltam volna ennel vulgarisabb kifejezeseket is, de mivel magam is csak ebben a honapban tervezek dSLR gepet venni, igy pusztan elmeleti alapokra + iskolaban tanultakra + minimalis gyakorlati tapasztalatomra tamaszkodva nem mertem durvabb szavakkal jellemezni a kepminoseget
)
Osszessegeben nekem az az obi akkor se kellene, ha ingyen utanamvagnak.
En azert megvarnam egy hozzaertobb es tapasztaltabb velemenyet is a helyedben, bar szerintem hasonlot fog ra mondani, mint en. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Star Trek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest