- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbs
addikt
5 percem volt a dologra, és azóta már okafogyottá is vált.
Hidd el, néztem én mindent, de nem igazán láttam különbséget F4.5 és F8 állvány 300mm equiv. azonos témánál dof-ban. Erre volt időm, plusz természetesen szembefényképeltem magam, hogy ugrike vmi. Nem láttam semmit...
Oszt a google is adott pár fórumot, ahol írták, hogy nincs benne rekesz. Így elhittem.
De köszi a dolgot.
-
adik
őstag
marketing.
A vásárlók java részének sejtelmes foggalma sincs, hogy mi mivel jár, csak lát egy nagyobb számot, és azt hiszi az jó neki. Lássuk be, egy kellően lineáris logikával még igaza is van. Így a többet licitáló gyártó nyert. Te olvasol szakmai fórumot, de a vásárlóközönség 90%-a hidd el nekem, nem.
-
doc
nagyúr
nem, nem
en a harmadik verziora gondolokamikor a vetitovaszonra ket projectorbol erkezik a kep, egy a bal, egy a jobb szemnek, egymashoz kepest 90 fokos polaritassal
a szemuveg ket teljesen kozonseges polarplexi, az egyik csak az egyik, a masik csak a masik szemnek valot engedi ataz biztos hogy a plexi polarszurokent (marmint fizikai ertelemben) mukodik, pl. egymason 90 fokkal elforgatva hirtelen atlatszatlanna valnak (marmint a ketton egyszerre atnezve)
szoval az utolso mondatod alapjan nem kerdeztem hulyeseget, es ez a polarszuro ugyanaz, mint a fotozasnal is alkalmazott?
-
ottkar
addikt
Számomra az a teljesen érthetetlen és értelmetlen hogy pld a Fuji 5500-as hasonló felépítésű gép volt és ahhoz adtak gyárilag egy adapter ringet hiszen az optika tubus házában volt belső menet. Milyen tervező az aki egy lényeges és használható tartozékot eldob úgy hogy a gép használhatósága romlik. A fényképezőgéphez a szűrő vagy makrólencse hozzátartozik
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nyaralás topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest