- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rejtőzködő
csendes tag
-
kameraman77
tag
válasz
cattus #19533 üzenetére
Nagyon köszönöm a válaszokat! BigBlackDog-nek is
Igazából itt: http://www.bhphotovideo.com/explora/photography/tips-and-solution/image-stabilization-when-use-it-and-when-turn-it
és itt http://www.dpreview.com/forums/thread/2602192
olvastam a dologról, de máshol is hasonlókat olvastam, hogy végzetes rezgés alakulhat ki, öngerjesztő folyamatként.. sajnos az én gépemben még nincs "tripodfelismerő" funkció... Amúgy érdekes lenne valamilyen szakértői cikk ide az oldalra is a témában, és egyéb rezonanciával kapcsolatos dolgokkal.
-
scream
veterán
válasz
cattus #17327 üzenetére
Én épp az előbb raktam össze a PhotoLapse-el egy 3000 képből álló avi-t, egyszerű, letisztult és ingyenes, szerintem jó.
-----
(#17329) HollyBoni
Rendben, köszönöm.
-
HollyBoni
veterán
válasz
cattus #17323 üzenetére
Nem. A legnagyobb baj hogy a legtöbb HDR progi ilyen gusztustalan effektet is rárak a képre amellett hogy összerakja a több expót, ha normális programokat használsz csak annyi a különbség hogy brutál nagy a dinamika, semmi effektet nem rak a képre.
Az ilyen jellegű képeket Photomatix nevű progival gyártják főleg, itt egy képből is bármikor kihozol ilyet, vagy még rosszabbat.
-
tknof1871
őstag
válasz
cattus #15355 üzenetére
A NiMH mellet csak az szokott az érv lenni, hogy szinte bárhol beszerezhető, ha épp annyira szükség lenne rá, bár aki szeretné ezt elkerülni, általában úgyis visz magával pótakkut. Szerintem.
Megnéztem, és az eladó fényképezőgépek ~10%-a készül AA / AAA méretű elemre tervezve. A legdrágább 50 000 forint. A legtöbb turista ilyen árkategóriájú gépet használhat. Akkor jól gondolom, AA / AAA méretű elemre tervezett gépek célközönsége a turisták, akik nem veszik a fáradtságot, hogy Li-ion akkumulátor töltőt vigyenek magukkal, vagy több Li-ion akkumulátor-t vigyenek magukkal? Tehát csak az emberi lustaság miatt léteznek az AA / AAA méretű elemre tervezett fényképezőgép és okos ember csak ilyen téglatest alakú Li-ion akkumulátorról működő fényképezőgépet vesz függetlenül attól, hogy milyen kategóriájú a fényképezőgép?
-
td
senior tag
válasz
cattus #15138 üzenetére
Nem mindegy?
Egyébként azért, mert a kártya megtelt, és hirtelen kéne az a kevéske hely, ami a gépben van (50MB). Namost jelenleg olyan, mintha valami "átbillent" volna a gépben, és mindig azt hinné, hogy kártya van benne, miközben nincs. Vagy valami ilyesmi.
Az akkufedél mindig csukva van, azóta már volt egy darabig akku nélkül is, mivel töltöttem. Igaz, a kártya ekkor benne maradt.
-
copass
veterán
válasz
cattus #14884 üzenetére
a vázat firmware-jét frissíted
gúgli szörcs canon1100d firmware -
Mikisys
őstag
válasz
cattus #14382 üzenetére
A Windows intézője nem ismeri fel a RAW-állományt ezért nem látszik, ezen nincs mit csodálkozni.
Fel kell telepíteni a Canon géphez kapott lemezről a képkezelő programját és azzal lehet a RAW-állományt is megnézni, szerkeszteni.
Esetleg más RAW-olvasó-kezelő programmal kell a betöltéskor eleve a gépből kikerülő képi állományt másolni, átalakítani, szerkeszteni.( Photoshop, Gimp, Irfanview, stb.)Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Star Trek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest