Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Netfone
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca 012
őstag
válasz
spidersoft
üzenetére
Érdekesek ezek az USB-s eszközök is...
Nemrég vettem a gsejt-hez egy UbiSync7 monitort..
10-ből 9x ha leállítom vagy újraindítanám a gépet (konzolból sudo-halt , sudo reboot, vagy grafikus felületen akár) a power led is elalszik, de a hdd és a ventilátor pörög tovább, illetve a hdd led is világít fél fényerőn...
Ha a kis monitor nincs rajta tökéletesen leáll-újraindul mindig.
A billentyűzet-egér...stb fagyást akkor csinálta, amikor még 512MB RAM volt benne és futott az asztalon a cairo-dock panel, meg egy firefox pl. és ha nem dolgoztam már vele akkor talán mintha a képernyőkímélő bekapcsolásának idejében, de megfagyott és csak a reset, vagy a power gomb hosszú nyomása segített.
Memtest jónak mutatta a RAM-ot és mivel a notimból való dual RAM volt, a párját is belepróbáltam, de ugyanezt csinálta. 2GB RAM-mal már nem csinálja...
Vannak érdekes dolgok...

Szerk:
mondjuk nálad a feszültség érték ha tényleg ennyire eltérne, el sem indulna a gép, úgyhogy tutira fals, viszont amikor a lemezen csak ennyike a szabad hely, az már fagyaszthat, amiatt csinálta nekem is régebben ugyanezt amikor a próbarendszer egy kisebb hdd-n volt és elfogyott a hely..
(bár nálad talán nem azon van a rendszer ugye??)
Új hozzászólás Aktív témák
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Apple iPhone 13 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 100%
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest