Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
llacee.
tag
válasz
Laca 012
üzenetére
A céljaink azonosak csak a körülmények nem

Én is mindenesnek kezdtem építgetni a gépet CSAK még nem hordott a hátán a föld olyan konfigot,ami ha NAS-ként is használom teljesen csendes.
A házunk méreteiből fakadóan csak egy szobában tudom eltenni és itt a feleségem azonnal meghallja,hogy megy egy gép folyamatosan

Szóval általános routolásra megmaradt a router és minden másra az Atom,de éjjelre ki "kell" kapcsolnom..
Így munkából rámegyek a routerre onnan felélesztem a gépet és mehet is a seed,vagy ftp, AMP.
Plusz funkciója a gépnek,hogy 90GB-nyi képem és 130GB zeném van,valamint rengeteg doksi,amiket ép eszűen nem lehet kiirni lemezre viszont nem árt,ha nem tűnik el.Másrész van egy nagy asztali gépem (kb 2 hónapja be sem kapcsoltam) egy Asrock ION 330Pro "kis gépem" mindennapi használatra és egy notebookom.Megőrültem, hogy szétszórva vannak a cuccok mindenhol és sosem az a gép van bekapcsolva,amin érdekelne valami.
Így hálózati driveként mindenhol fel van mappelve a szerver és mindenki ugyan ott bármelyik gépről eléri a zenéket, képeket, meg amit akar.
Ami zavar a jelenlegi állásban az két dolog.
Nagy a ház ( csinálok képet )
A két WD Green állandóan random kiad egy olyan hangot,mintha egy pillanatra visszahúzná a fejet a start helyre és vissza.Ezek a "csattogások" mindíg felbosszantanak és elhatározom átépítem 2.5"-osra,de 500GB kevés jelenleg,ha a torrentezni is akarom használni a gépet az ennél nagyobb drive-ok, meg nagyon drágák.
Fogyasztásban annyival több a gép,mintha négy note hdd lenne benne..
Röviden ennyi

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest