- One mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Különleges élményre invitál az Apple
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
quby
őstag
válasz
Laca 012
üzenetére
Tényleg....épp van a garázsban egy vizsugaras vágóm.....
. A plexivel nagyon nehéz dolgozni. Már épitettem blőle dobozt. Nagyon könnyű olyan hibát ejteni amitöl kib@.....tt ronda lesz a végeredmény.....Ennek ellenére nekem is tetszik 
Ha jol meléxem a 045-ös BIOS-t használsz. Ezzel nem oldódott meg az IDE/sata átalakitóval való lassu boot? Én most kezde(né)m használni az IDE/CF átalakitót, de a bootolásnál nagyon sokat vár. Arrol nem is beszélve hogy eszméletlen lassú (debian 4 óra 20 perc alatt ment fel egy 4gb-s kártyára
) Ráadásul nem is akar bootolni róla.
Más: GSEJT tulajokat kérdem, hogy nekik is megváltozik a BOOT eszközök beállitásánál a Hard drive priority ha rá/lekerül egy eszköz.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I7-8700K / BESZÁMÍTÁS OK!
- Hibátlan - INTEL Core i7-7700K 4mag 8szál max. 4.5GHz LGA1151v1 CPU processzor + HD Graphics 530
- Eladó félkonfig i5-10400F + ASRock H470M + 16GB DDR4 + CPU hűtő
- Ryzen 5 5600 + ASRock B450M Pro4-F
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. A plexivel nagyon nehéz dolgozni. Már épitettem blőle dobozt. Nagyon könnyű olyan hibát ejteni amitöl kib@.....tt ronda lesz a végeredmény.....Ennek ellenére nekem is tetszik 
) Ráadásul nem is akar bootolni róla.