- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
válasz
duffbeer
üzenetére
Újabb összetett komment.

Igazad van, a "ventiket" tedd egyesszámba.

A házban is igazatok lehet, hogy tényleg túlzás amit linkeltem, de akkor se szeretném nagyon kicentizni a dolgot. Inkább férjen bele kényelmesen, mint kényelmetlenül. Én inkább azon a véleményen vagyok, hogy legyen kicsit nagyobb, elfér a szobában. Legyen hely benne egy második HDD-nek, egy 12cm-es ventinek, egy előlapi "kimenetes-kijelzős-állítgatós-kártyaolvasós" hülyeségnek. Egy szónak is száz a vége, olyat szeretnék amibe nem kell minden milimérter kisakkozni.@Laca 012
A vízhűtést egyelőre sztórnóznám, de sose lehet tudni, hova fejlődik a technológia.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A házzal nincs baj, csak mint írtam vidéki vagyok. Ebben a webshop-ban kb 2000Ft súlytól függően a szállítás. Ha mondjuk megveszem a házat egy helyen, egy másik boltban az alaplapot máris buktam 2e Ft-ot. Ezért kellene vagy 1db boltból rendelni mindent, vagy helyi - Szeged/Békéscsaba - üzletekből összehalászni a dolgokat.@Mindenki
A fogyasztás témához meg úgy állok, ha csak nagyon nagy pénzösszeg beinvesztálásával lehetne minimális fogyasztáscsökkenést elérni akkor nincs értelme. De mint fentebb néztem árban kb egálban lennének a dolgok. Így - szerintem - nem is kérdés a kérdés.u.i.: Inkább 24/7-es üzem, mint HTPC. De azért remélem a DivX-el azért elbánik.

Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AliExpress tapasztalatok
- Tőzsde és gazdaság
- Tavasszal végleg leállnak a Call of Duty Warzone Mobile szerverei
- Xbox tulajok OFF topicja
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Hibátlan - INTEL Core i7-7700K 4mag 8szál max. 4.5GHz LGA1151v1 CPU processzor + HD Graphics 530
- BESZÁMÍTOK!! Ryzen 5700X3D
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 2 db Intel Pentium Gold G6405 (15W) 4.1 GHz - 2 core/4 thread - LGA1200
- AMD FX-8320 + Cooler Master Toronyhűtő
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- Dobozos ÚJ HP Victus i5-13420H, RTX 3050 (6GB), 144Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)