- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
válasz
duffbeer
üzenetére
Újabb összetett komment.

Igazad van, a "ventiket" tedd egyesszámba.

A házban is igazatok lehet, hogy tényleg túlzás amit linkeltem, de akkor se szeretném nagyon kicentizni a dolgot. Inkább férjen bele kényelmesen, mint kényelmetlenül. Én inkább azon a véleményen vagyok, hogy legyen kicsit nagyobb, elfér a szobában. Legyen hely benne egy második HDD-nek, egy 12cm-es ventinek, egy előlapi "kimenetes-kijelzős-állítgatós-kártyaolvasós" hülyeségnek. Egy szónak is száz a vége, olyat szeretnék amibe nem kell minden milimérter kisakkozni.@Laca 012
A vízhűtést egyelőre sztórnóznám, de sose lehet tudni, hova fejlődik a technológia.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A házzal nincs baj, csak mint írtam vidéki vagyok. Ebben a webshop-ban kb 2000Ft súlytól függően a szállítás. Ha mondjuk megveszem a házat egy helyen, egy másik boltban az alaplapot máris buktam 2e Ft-ot. Ezért kellene vagy 1db boltból rendelni mindent, vagy helyi - Szeged/Békéscsaba - üzletekből összehalászni a dolgokat.@Mindenki
A fogyasztás témához meg úgy állok, ha csak nagyon nagy pénzösszeg beinvesztálásával lehetne minimális fogyasztáscsökkenést elérni akkor nincs értelme. De mint fentebb néztem árban kb egálban lennének a dolgok. Így - szerintem - nem is kérdés a kérdés.u.i.: Inkább 24/7-es üzem, mint HTPC. De azért remélem a DivX-el azért elbánik.

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)