- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyot
őstag
válasz
Moddingfan #7863 üzenetére
Ha sikerül uj gépet vennem kiderül minden, de másik gépben, több játékkal is teszteltük, azokban mindben hibátlan volt, a lassúságot meg lehet mert 2003server volt fenn a PAE miatt.
-
Coyot
őstag
válasz
Moddingfan #7856 üzenetére
más gépben teszteltük, nekem most haldoklik az alaplapom, éppen csak megy benn a kártya, még az atitool kockája is 5fps el megy
e6300@3ghz, 4giga ram mellett próbáltuk, az UT-t, érdekes az volt h az nfsps, mindig kifagyott, vagy nem volt meg a textúrák feleerre valaki valami megoldást?
-
keszegduda
őstag
válasz
Moddingfan #7848 üzenetére
Crysis egy elb*szott egy portéka...annyit nem ér 1 vga...
1280 a max szűrők nélkül, ami úgy gondolom hogy korrekt lehet a karinak, nem hal bele... -
Dikk
tag
válasz
Moddingfan #7477 üzenetére
3870-hez hasonlítva modnom... de nem lényeg...
Mellesleg ha megnézed azt amit írt feletted lévő tag
"szerintetek hozassak németből hd 3870-es vidikarit??
ma megy haver és tudna hozni, utána néztem a stuttgarti áraknak 53K körül mozog!!"
5-10e-t mondtam... ha annyi a 3870 akkor a 88GT 63 legalábbis felénk 53+10 az 63 és én pont ennyibe vettem 3 év garral minden mókávla a 88GT-m.
Mellesleg még ezzel az 1 magos procival is hasít (nem hogy ha veszek egy 2 magos cumót)... akár a crysis akár más... minden high-on megy 25fps átlagba víz vh-n van... -
Sickboy25
addikt
válasz
nekem mx 440 van de én 40Kért odaadom ati árban
-
Manitou
veterán
válasz
Nekem van egy NV Geforce 2MX400 karim, 45k-ért viheted
Amúgy szeva -
aboriginal74
tag
válasz
Moddingfan #7448 üzenetére
Ne foglalkozz vele Ő egy "mindenhez jobban értek mindenkinél" EMBER fajta, van ilyen sok ebben a világban.
Kis barátunk elfelejti, azt a tényt, hogy az ATI és az AMD ( mert ugye egy éves fúzió volt ) még mindig a tavalyi fejlesztésekkel éri el az a teljesítmény amit idén az NVIDIA...Processzorok esetében ua. a helyzet!!! lásd. pl: Hypertransport...
Olvasni, ebben élni, ezzel foglalkozni nem nehéz, ha midennap követed az infókat...
-
varga911
senior tag
válasz
Moddingfan #7347 üzenetére
A hegyeket tessék nézni, illetve a vizet, főleg ahol vége van a "föld" tükörképének.
-
pisti
őstag
válasz
Moddingfan #7349 üzenetére
2x1 GB inkább, nemde?
Ha mégse elírás, akkor viszont erősen érdekelne, hogy honnan szereztél ilyen árban. -
varga911
senior tag
válasz
Moddingfan #7338 üzenetére
Biztosan fog.
Maximum azt tudom elképzelni hogy a Forint leértéktelenedik a rákba, és emiatt stagnálna a jelenlegi szint. SZVSZ január végén 32k körül lehet majd 256MB-os 50-et kapni itt PH-n. Remélhetőleg megjön a G92GT/GTS, mégjobban lenyomva az árakat.
-
wedge31
csendes tag
válasz
Moddingfan #7335 üzenetére
" 8800GT-t, ami egy-két dolgot elfelejt lerenderelni - ergo ezért gyorsabb " -milyen igaz és mégis milyen kevesen tudják.
-
Foglalt név
addikt
válasz
Moddingfan #7322 üzenetére
Jericho-ban rakjál már rá AA-t légyszíves és írd meg mennyire hasít
Prehistoric-ot próbáltad esteleg? Azt tényleg egész frankón visziTényleg jó kártyan, nem mondom, hogy nem, de ne irjunk már badarságokat... Ez kb. olyan, mint az 1920-as crysis high-on(csak az maradt ki, hogy úgy háj, hogy volt olyan beállítás, ami azt használta, a többi meg low és medium..)
Próbáljuk meg reálisan elhelyezni a kártyát, mert valaki beleolvas a topicba talál véletlen egy kártyát, utána meg hallgathatjuk a hisztit, hogy de ez nem is olyan
-
Adamka3kerék
tag
válasz
Moddingfan #7311 üzenetére
Hali,haddkérdem meg milyen driverösszeállítást használsz? Saját cd-jét,vagy ati oldalról,verzió,hotfixxel v anélkül?
Köszi
-
pcMANiac
aktív tag
válasz
Moddingfan #7311 üzenetére
Crysis 1680*1050 koxon?
Nálad mit jelent a kox?
-
keszegduda
őstag
válasz
Moddingfan #6821 üzenetére
X1950XT-t aláz a 3850 így szerintem nincs mit gondolkodni, de várd meg a tulajok véleményét is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AliExpress tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Tesla topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest