- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Bandee2 #33781 üzenetére
Használd a MOD gombot, az újabb gondolat hozzáfűzéséhez, ill. a megosztást 1 hsz-on belül több válaszhoz a címzett megjelölésével (pl. mint emitt), mert az orrodra koppintanak hsz-gyűjtögetésért. Már volt rá példád ma nem egy.
WesTM: Melegedésre nem garoznak, csak ha tönkrement már a kari miatta.
-
WesTM
őstag
válasz
Bandee2 #33780 üzenetére
Szerintem rendben vannak az értékek,gpu caps viewerrel pedig szinte minden karit fel lehet így fűteni.Ha játék alatt jók a hőmésékletek,akkor nincs gon,mégpedig a 85 fok az nem feltétlen rossz.Aggodalomra innnentől fogva semmi ok.
Talán kicsit soványabban van bekenve hűtőpasztával a cucc,vagy nem tudom,de nagy probléma nincs ott.Ha pedig van garancia a karira,akkor cseréltesd ki,mert egy picit tényleg jobban melegszik mint kéne.
-
WesTM
őstag
válasz
Bandee2 #33748 üzenetére
Hát ehhez hűtőeltávolítás kellene,ami kockázatos. MAjd riva tunerrel monitorozva játszál,játék után meg tudod nézni meddig melegedett a kártya. Ha ott max.85 fok körül lesz,akkor semmi probléma,hagy szóljon a kártya.
Na én mára téptem. Jóéjt fórumlakók!!!!
FORZA FERRARI!!!!
-
WesTM
őstag
válasz
Bandee2 #33744 üzenetére
Nem akarod látni a házhűtésem...
1 darab zalman 8 centis ventillátor van dísznek a házban,semmi extra.Jah és a ház oldala nincs rajta. De ennyi különbség akkor sem lehet. Használtan vetted a karit? Mert szerintem hűtőpaszta hiányban szenved,és ezért ilyen forrófejű. Lehet egy újrapasztázás megoldaná a dolgokat.Amúgy monitorozd játék közben meddig megy fel, a gpu caps egy stabilitás teszt,ilyen perverz hőmérsékletekre soha nem megy játékban. Rivatunerrel monitorozd a jelenlegi hűtésprofillal a karit,mondjuk crysisban,vagy bármi kicsit vga terhelőbb játékban,és utána mond meg hány fokos volt a kari. Az se jó,ha kilépsz a játékból,és akkor mondod a hőmérsékletet,mert 1 mp alatt is 10 fokot ugorhat vissza.
-
WesTM
őstag
válasz
Bandee2 #33736 üzenetére
Teljesen gyári referencia 1slotos hűtő. A kari soha nem volt vmodolva,biosból adtam neki feszt. Megy 830/1125ön,de 1-2 játék pár óra játék után megadhatja magát,és azzal a +20 mhzel nem nyerek semmit. 810en a világból kimegy. Szerencsém volt ezzel a karival,nem is szeretnék megvállni tőle egyenlőre.
-
WesTM
őstag
válasz
Bandee2 #33730 üzenetére
Na ezt ha használod szerintem rendbe kell lennie a hőmérsékleteknek. Ilyen beállításokat használj,ez nálam a nyári ultrakíméletes bios,3870 órajelekkel,de te csak addig állítsd ameddig a karid birja.
Órajelbeállítások 2d :[link]
Ventibeállítások :[link]
Ezzel alapon 47-50 fok között mozog a kari,míg terhelve 810/1100 on max 80 fok.
Jah és hozzáteszem,hogy így 2dben a kártya hangtalan.
SZÉP VOLT FELIPE!!!!!!
Bantu meg remélem ugy telibevágja alonsot,hogy még az anyatej is kirepül belőle.FORZA FERRARI!
-
Kris87
aktív tag
válasz
Bandee2 #33724 üzenetére
3 féle órajel van beállítva mind a memóriának mind a gpunak, sztem maradj meg a 300/829 2d nél, 3d-hez meg a 740/990-et írd csak be, amúgy minek ennyi helyre beírni? Csak 3mat kell módosítani, vagyis én annyit módosítottam és ment... zöld, sárga, piros... vágod? Azt hogy "locked" pipáld ki. Ez a ventiszabályzás meg hagy némi kívánnivalót maga után, miután felengeded 80 fokig a gpu-t, jóformán utána kezd el pörögni. Naná, hogy nem hül le.
-
Khaal
őstag
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Bandee2 #33559 üzenetére
Bios mod a leg 1x übb, mert nem kell külön progival bajlódnod, 1x megcsinálod, utána úgy fog működni
Hőfok tesztelésre a GPU Chaps Viewert ajánlom [link]
innét le tudod szedni, Fur rendering, meg adsz 1 felbontást, meg él simítást, azt mehet, ez le terheli 100% ra, én 600x600 v 800x800 ba szoktam
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Bandee2 #30420 üzenetére
ZK nak szántam a 14k t (én hibám)
próbáld ki meg látod h milyen mást nem mondhatok, én meg az original winyó kerregős sok ram zabálós lassú fosokat nem szeretem pl Orig Vista v talán még Xp is de arra kevésbé igaz....
Smithbandi
Akkor az Driver lesz, mert akkor azt tölti, ha minden bios és progi friss, és a leg újabb gyártó szerinti AGP s driver van fent akkor 1 Win re installt még kockáztass meg
-
Pala
veterán
válasz
Bandee2 #30420 üzenetére
karácsonykor még nem is létezett a 9600GT
Amúgy a 9600GT megjelenésekor a HD3850 lassabb volt nála (még a 3870 is egy picit), de a 8.5-ös majd utána a 8.6-os driver megjelenésekor sokat javult a teljesítmény, így most a felállás: 3850 ~ 9600GT, 3870 ~ 8800GT. Persze alkalmazásfüggő.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Bandee2 #30317 üzenetére
"az előző 9550-es kártyám is connect3d volt.. kipurcant egy éven belül.."..és ezek után vennél ugyanolyan márkát?
amúgy énis HIS-t akartam világ életembe(de a zafír meggyözőbb volt.szép rajta a csaj)
éncsak hallás alapján tudom javasolni inkább a HIS-t...sokat olvastam itt PH!-n róla...dicsérik leginkább!max a hűtést szokták lecserélni de sztem nem vészes....
egyet soha ne felejts el,amit volt főnökömtől tanultam....TÜRELEM TORNATEREM!!!
amúgy ez csak az én véleményem...figyeljük+ mit mondanak a a többiek!!(#30322) Pala:egy szavad nem lehet a hűtésre
...nekem 2magos karim van...és a balfékek úgy tervezték a hűtöt hogy a venti az első GPU-t 47fokon tartja,míg a második GPU vagy 60fokos
ugyan az a rev hűtö,mint a his karikon pl.házból kifelé fujja a levegőt!dehát az első magnak jó,de a másodiknak nem...(még jóhogy a RT a második magot nézi,és ahoz szabályoz)
-
TTomax
félisten
válasz
Bandee2 #30220 üzenetére
hmhm..azért a 9600Gt itt-ott elkeni a HD3850-et,ami nem azért van mert olyan jó kártya hanem mert jól vannak a játékok optimalizálva,ha már 26ezred van akkor inkább vadássz egy HD3870-et,de helyedben még várnék egy picit mert most hogy kijött a HD48XX.as széria így esik még a HD38XX-ak ára is még kicsit...
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Bandee2 #30217 üzenetére
Kb 1 szinten van a 2 VGA tuningba akár a HD 3870 est is elérheted, és fejlettebb a kártya tudása is Dx 10.1 Sm 4.1 Power Play és időt állóbb is, az nV topikba meg tuti a másikat ajánlanák de ezekbe ők se tudnak bele kötni!
És rosszat még nem hallottam HD 3850 esről se teljesítménybe se másba, csak kis ciripelést itt ott
Csabee
Ha van jó CU hűtőd más a helyzet, tedd fel a prime95 nevü progit és futtasd a Blend testet úgy 30 percig, a tuning után és az ki írja ha hibázik, erős hűtővel akár voltot is adhatsz neki keveset!
és amint hibázik vagy még kis volt vagy vissza kicsit, ez a ramokat is teszteli, de így meg tudod keresni a procid végét!
Sok sikert
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gyúrósok ide!
- Fali konzol lapos tévékhez
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- BestBuy topik
- Revolut
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest