- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
horvathpeter #34419 üzenetére
1xűen, folyamatosabb lesz a játék. Olyan részeknél, ahol épp a procinak kellene dolgoznia és alapon kevés, enélkül szaggatna, de legalábbis nagyban rontaná a játékélményt, ezt így ki tudod küszöbölni.
-
lsc
nagyúr
válasz
horvathpeter #34414 üzenetére
Mondjuk ahhoz a felbontáshoz a procidat figyelembevéve szerintem elég a 3870-es, igaz így sem ártana egy kis procituning /3-3,2 giga /.
-
lsc
nagyúr
válasz
horvathpeter #34404 üzenetére
Amennyiben 1280x1024-ben használod akkor a procid miatt nem éri meg a csere . 1600-as felbontásnál már megérheti, viszont a procid nem ártana legelább 3 gigára felhúzni .
-
FeRRaR1
őstag
válasz
horvathpeter #33922 üzenetére
Több mint valószínű, h túlmelegedés
Nekem is hasonló Galiciator hűtős volt......
vettem is rá S1 et, addig engem is ko dobált
de okosabbak lenénk, ha monitoroznád, pl Riva tunerrel, és meg néznéd h játék alatt mennyi, ill katt oldaláról tegyél fel venti vezérlést az RT hez
-
syckaloz
aktív tag
válasz
horvathpeter #32856 üzenetére
Csak most kapcsolódok be a beszélgetésbe, de 5600+ kevés kis túlzással talán még 1db kártyájoz is, nemhogy 2db hoz.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
horvathpeter #32510 üzenetére
Túlmelegszik
<- nézd meg, az én VGA m, és hűtésem, mert nálam is az említett probléma volt, ha nem is ilyen súlyossan
B.A.T.21
Örülj neki, az a hűtő sokkal jobb, de nálam a fagyás a hő miatt volt, az tuti, mert hűtő csere után szűnt meg...
Hogy a hang átjátszó miatt fagyna olyat még nem hallottam, de a direvereit sokan fel se teszik......
Ált, régi driver lepucolása, és reg tisztítás az új kártyánál, esetleg Bios csere az alaplapon meg oldaja, a problémákat, mert legtöbbször olyankor jönnek elő, mikor valaki külön VGA t vesz, nem új gépet...
de a legtöbbeknél elő se jön
-
Tomate
veterán
válasz
horvathpeter #32510 üzenetére
Ki kéne próbálni egy másik gépben is, ha ott se jó vissza kell vinni garanciába.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
horvathpeter #32508 üzenetére
Galiciator hűtős?
-
butcher eu
senior tag
válasz
horvathpeter #32504 üzenetére
nekem megoldódott ez a problémám, nekem túl volt húzva valamim, mert amint levettem mindent defaultra eltűnt ez a hiba, és végre tegnap egy jót crysis-osztam.
-
killer1203
senior tag
válasz
annak elégnek kell lenni
és mennyivel gyorsabb a ddr3 nál a ddr4 ?
ddr3 megéri megvenni?
-
Tomate
veterán
válasz
A tápod biztos nem probléma! Akkor újraindulgatna a gép, kikapcsolna, ilyenek. Ez akkor van általában mikor a kártya nem bírja adott feszültségen az adott órajelet ezért hibázik és ilyen hibával kidob a 3D-s alkalmazásból. Nincs húzva? hány fokos a kártya játék közben?
DDR4 a 3hoz képest nem nagy előrelépés. Sokkal nem gyorsab...
-
killer1203
senior tag
válasz
horvathpeter #32501 üzenetére
milyen márkájú a tápod? nekem akkor csinálta ezt a gép amikor kevésvolt a chipsetnek a fesz
(#32497) erre valaki ?
-
wid22
aktív tag
válasz
horvathpeter #32439 üzenetére
Csak én jártam ugyhogy az uj alaktrész mindjárt hibás volt? Memoria Videokártya Alaplap STB.
-
wid22
aktív tag
válasz
horvathpeter #32436 üzenetére
Nekem is ugyan ez volt ahiba az EXE hibát észel ézért leáll.
Probáldki más játékokba is ott is ez lesz. A Memoria volt a hunyó. Sokáig azt hittem a videokártya. Nem halottál még olyanró hogy 1xjó és egyszer csak elromlik valami? -
- = Zk = -
félisten
válasz
horvathpeter #32436 üzenetére
nekem a win reinstall megoldotta ezt a problémát
-
- = Zk = -
félisten
válasz
horvathpeter #32434 üzenetére
csak kérdeztem
...a VGA hűtését lehet szabályozni pl
...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
horvathpeter #32432 üzenetére
igen...utánnanéztem neten..és drivergondokat irogattak.használsz rivatunert?
Bali27:
-
- = Zk = -
félisten
válasz
horvathpeter #32427 üzenetére
de kéne még 1 progi a teljes pucoláshoz....driver sweeper(énmég szoktam CCleanert is nyomatni) mindezeket csökketette módban...aztán újratenni egy CCC drivert...én 8,6tal nyomtam...!aztán márcsak a sima 8.7 ment föl...!
de nekem a pista reinstall megoldotta a gondot!!aztán lehet valóban ram,de azt akk érdeklődd meg jobban ODAÁT!és az engem is érdekelne...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
horvathpeter #32424 üzenetére
1: ok
2: mivel csináltad a pucolást?
3:
4: hogy kérdezhettem ekkora balgaságotwin reinstallt próbáltál?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
horvathpeter #32420 üzenetére
1: töröljük le egyelőre!
2: igen.tehát letörlöd az atidrivert,meg CCC-t(megamit lehet)vezérlőpiltból,majd ujraindul.ekkor csökkentett módban driver pucolás...utolagos takaritás...semmi ne maradjon,elven!
3: ezekkel nincs gond
4:eredeti vagy kokányolt?
5: ok!egyelőre nem az amire számítottam.mert nálam ugyanezt csinálta,de ujratettem a VGA biosát(vissza alapra) majd egy új vista..és ment simán....mignem a fraps elnem cseszte megint
próbáltad már új rendszeren ezeket kipróbálni?tehát új Win,aztán egyéb driverek,majd ati driver....?
TomBoy1986:rákérdeztem
-
lsc
nagyúr
válasz
horvathpeter #32402 üzenetére
Nem érted mit kérdezek , akkor lépésekben . A 2600 xt benne volt , amikor kicserélted a kártyát előtte volt uninstall és az új kártyával új driver felrakás /még ha mindkettő a 8.7 volt/ ? Szerintem a 2 kártyához nem egyformán állítja be magát a Catalyst .
Akkor passz , talán más tud segíteni .
-
lsc
nagyúr
válasz
horvathpeter #32394 üzenetére
Csak kártyát cseréltél , vagy a drivert is újra raktad ?
-
katt777
félisten
válasz
horvathpeter #31427 üzenetére
3.2GHz-re húzd fel a procit, akkor jó lesz. Bár nekem AMD-vel kihajtva lassabb volt a 3870 (jóval), mint C2D-vel kihajtva, de ha ezzel főzöl, akkor az a procituning kihozza a maximumot a kariból.
-
katt777
félisten
válasz
horvathpeter #31415 üzenetére
Nagyon sokkal. Keress rá tesztekre. Bár ha gyenge a konfigod a 3870 alá, ami valószínű a régi karidból ítélve (a cuccaidat persze nem töltötted ki), akkor nem biztos, hogy eget rengető javulást tapasztalsz. Mindenesetre az adataid megadása elkerülhetővé teszi a rossz tanácsok okozta bosszúságokat, ha esetleg valaki nincs tekintettel a körülményekre (pl. konfig).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sweet.tv - internetes TV
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos autók - motorok
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- További aktív témák...
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- GAINWARD RTX 4070 Ti SUPER Phoenix 16GB GDDR6X - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest