- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
szeva000 #35643 üzenetére
Nem, csak elég tájékozott vagyok. A többi csapat olykor elkövetett stiklijei messze nincsenek a Renault és a McLaren közelében, pl. Ferrarisok sosem rakattak szennyező anyagot más csapat kocsijaiba, mint tavaly Monacoban a McLaren a Ferrarikba. Nem én vagyok elvakult, de hagyjuk, mert totál OFF.
Egyébként ha az én csapatom lenne, nem itt tartanának.
-
katt777
félisten
válasz
szeva000 #35637 üzenetére
Arra gondolsz, amikor ronnie egymás után 4x küldte ki Spaban Coulthardot pont Schmacher elé még 4 kör hátrányban is , amíg sikerült összetörnie a Ferrarit (én azóta rühellem a McLarent, az egyéb csalásaikról már nem is beszélve), és az így szerzett 10 ponttal lett világbajnok Hakkinen? Két olyan aljas fazon van az F1-ben, aki bármire képes: Dennis és Briattore. És ha nem csinálja a balesetet Piquet (láthatta mindenki, hogy egy picit sem volt szomorú a kiesés miatt), akkor a Ferrarinál sem idegesek, és Kimi sem akar mindenáron +1 pontot szerezni. Ez persze nem menti őket, ideges ember ne háborúzzon.
-
WesTM
őstag
válasz
szeva000 #35631 üzenetére
Ha cserélsz akkor mindenképp 4850!!! Időtállóbb cucc lesz,de jvőre már lesz 5850 is.
De a csere tudatában talán 4850et mondanék.Katt:Nem véletlen volt ott Todt bácsi. Változtatások lesznek év végén a ferrarinál gyanum szerint. DE MI EZÉRT VAGYUNK FERRARISOK A SZ@RBAN IS MELLETTÜK VAGYUNk,nem ugy mint a vándorszurkolók....
Nincs ez az év még lejátszva. Lsd tavaly...
FORZA FERRARI!
-
katt777
félisten
válasz
szeva000 #33671 üzenetére
Akkor főleg tudnod kéne, hogy ne puszta teljesítményadatokkal oszd az eszet.
extrin: Minden AMD-s lapban van. Olvasd el a kézikönyvet. MSI K9AP-om volt, úgyhogy még MSI-ről is tudok nyilatkozni. Abban is van. Vagy valami totál régi lapod van?
DeSanto: Nagy felbontásban ugyanúgy elválik a 4850 a 4870-től, mint az előd. Dual GPU-ban az a szívás, hogy ha valami nem támogatja rendesen (azaz az összes játék), nem kapsz igazná teljesítmény-növekedést, ezért hagyják ki előszeretettel a single gpu-s kártyákat az ilyen tesztekből. Nemrég láttam viszont a 4870X2-t CF-rel (Guru3D), és ott látszott, hogy míg 1-2 játékban elég komoly a teljesítmény-növekedés (de nem dupla, illetve a duplákat nem hiszem el, mert nekem is volt CF-öm, tehát trükköznek, de a többinél még úgy is kevesebb), másoknál van, hogy csak 10-20%, vagy éppen semmi (na, azokkal nem tesztelnek, azt én szoktam). Gyors 1 magosban csak a GTX280 és a HD4870 között választhatsz, ajánlom viszont figyelmedbe az 1GB-os 4870-eket, mert nagy felbontásban több FPS-t is jelenthet a dupla dedikált (és nem duplázott, mint az X2-eseknél) memória.
-
katt777
félisten
válasz
szeva000 #33660 üzenetére
Qrwára nem az számít, hogy 420W-os-e, hanem hogy hány A-t ad le és milyen elosztásban. Pár emberkének már tönkrement a karija, mert azt hallotta, hogy ja, elég oda egy 350W-os is (mert páran csak ezt hajtogatják több VGA-topicban is), de hát mit is várhatnánk egy merdzsóstól...
Mennyé borzani...
Megsúgom: a nem kellő áramerősség miatt a karin (alaplapon) lévő további elektromos alkatrészek (pl. VRM) nem tudnak megfelelően dolgozni, jön a ciripelés, a zörgés (páraknak asszem nagyon is ismerős a probléma), a kari meg idővel behal. De hát megy a gép, jó oda egy gyöngébb táp is, mint amit a gyártó megad...killer1203: A GDDR3-ak lassabbak, mint a GDDR5-ök. Nem ismered a VGA-d specifikációit?
DeSanto: Természetesen 4870-et.
extrin: Ott van minden egy helyen, FSB fent, lejjebb meg a HyperThreading is. Nézd meg, a beállítási lehetőség 1X-5X-ig van, vagy 200-1000MHz-ig. Miért nem nézed meg a kézikönyvet, tényleg?
Nem kéne akkor itt alap pc tuninggal teleszemetelni a topicot...
-
Khaal
őstag
-
-
hakos1987
őstag
válasz
szeva000 #33568 üzenetére
szvsz megéri, bár nemtom mik az árfolyamok, de ha van rá lehetőség, akkor 3870!
3650 egyébként egy nagyon gyenge kari, azzal nem nagyon fogsz játszani, 3850-el már inkább, főleg húzva, 3870-ről meg nem is beszélek!mod: monitor miatt talán azt vedd, amiben több a memória, meg mind. ddr3... vagyis még mindig 3850-et ajánlom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest