- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
sentinel #34934 üzenetére
Miért nem olvasod el a válaszainkat...
2.5GHz-en szinte semmit nem érsz VGA tuninggal, mert ahhoz először alap órajelen kéne rendesen meghajtani a VGA-t, ahhoz meg továbbra is kell 2.7-2.8GHz. Így csak a VGA-dat forralod fölöslegesen, és a fogyasztását növeled, teljesítmény-növekedés szinte semmi nem lesz. Az emelt órajel amúgy addig stabil, amíg nem találsz egy progit, amelyben nem lesz az.
A szaggatás fakadhat kevés cache-ből, rossz memóriakezelésből, lehet lapozófájltól, de a kihajtatlanságtól kevésbé (viszont az sem lehetetlen), mert azzal egyenletesen csökken a teljesítmény. -
válasz
sentinel #34888 üzenetére
9800PRO-n ment akadás nélkül ez a játék?
Ha igen, akkor valszeg valami driverösszeakadás lehet. Távolísd el a hangkártya driverét, és tíltsd is le a hangkártyát, legalább kiderül, hogy az a a ludas. Ugye nem alaplapi a hangkarid?
Katt: nem is arra gondoltam, hogy ugyanolyannal nézze meg.
-
katt777
félisten
válasz
sentinel #34901 üzenetére
Ha előtte rendben ment minden, akkor nem. VGA-csere előtt mindenképpen el kell távolítani a régi drivert, teljesen, és az új beszerelése után feltelepíteni az újat, ez ATI-nál alap.
Memtest nem feltétlenül OK, mert nálam is az volt a gépem újkorában, és úgy derült ki a hiba, hogy a nagy méretű tömörített állományok mind rosszak lettek. Tehát pl. tömöríts be egy DVD-t legnagyobb tömörséggel WinRAR-ral, aztán teszteld le.
Proci tuning mindenképpen kéne 2.6GHz köré legalább, mert az adat-ellátás hiányossága is akaszthatja a megjelenítést.
Nem írtad, hogyan telepítettél, ill. lapozófájlt használsz-e. 2GB RAM-mal ezt le is tilthatod. Adatlapodat meg töltsd ki (cuccok), lehetőleg pontosan. Egy "tag"-nak már így kéne. -
katt777
félisten
válasz
1: Gyenge a procid a 3850-hez, és a RAM sem gyors.
2: CoD híres arról, hogy 19xx (és más régebbi) karikon jobban megy.
3: Akadást a hibás RAM-kezelés is okozhat (VGA és/vagy system), lapozófájl meg pláne, ha használsz, mert a 3850 igénybevétele nagyobb.Más: Gyártóval trükközést emitt sem javaslom (ha csak nem tudod az esetleg kilőtt karit visszaflashelni egy másik VGA-val), inkább a saját bios-od módosítását, az nagyobb eséllyel lesz jó.
MaTTeS: Drivert előtt eltávolítottad, vagy ráinstalláltad a régire az újat?
-
lizakattila
senior tag
válasz
sentinel #34896 üzenetére
Hát....
4 db-ot találtam, csak nem tudom melyik gyártótól van a vgad.
Viszont azt nem tudom Neked megmondani sajna, hogy más gyártóéval működik-e, de valaki biztos ezt is tudja. -
mokus1
addikt
válasz
sentinel #34890 üzenetére
Van egy progi.De bios-nak hívják
Ha jól tudom AGP-n is lehet sőt biztos a neve ATI win flash.Letöltöd a progit.Be Load-olod.Majd a PROGRAM gombra nyomsz.Ekkor ne csinálj SEMMIT!!Ez nagyon fontos.És hogy stabil legyen a rendszer ne faggyon meg vagy hasonló.Ez után majd kijön az ablak hogy inditsd ujra.És ennyi.Remélem érthető
-
MaTTeS
senior tag
válasz
nemtudom, én azért mongyuk megnéznék egy crysist vagy mit tudom én
Mongyuk nálam is elég érdekesek ezek a dolgok hogy 1.5 napig megy normálisan aztán megadja magát... Most ujra felrakom a vistát már beépitett sp1-el, ha így se lesz jó akkor gar.
Jah egyébként az alaplapon f8-as bios van, a videókártyán meg 2 hónapos a bios, legalábbis az everest szerint... no mind1 nemértem -
katt777
félisten
válasz
sentinel #34241 üzenetére
Csak DX9-et tudsz telepíteni, abból kell a legfrissebbet (augusztusi).
DX10 a Vistában van, és azzal frissül, ha.
Mi több, a NetFramework is kell majd, ebből célszerű a 2.0-t telepíteni.WesTM: Orosz nyelvű próbaverziót én is próbáltam, de szart rá elindulni, úgyhogy letöröltem a francba. Talán a patch nem kellett volna rá?
Mindegy, majd csak ideér egy normális verzió.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
sentinel #33929 üzenetére
A negyszög jelet kibocsátó szünetmentesekkel nem használható, a többivel igen, ez nem hiba, ilyen re tervezték
Horvathpeti, Rivatuner, monitorozás, utána mond h nem túlmelegedés, ha meg is bizonyosodsz róla
Sulep Az h paraszt vakítás, teljesen felesleges az 1 GB ram!!!! 512 bőven elég, hidd el, és ez a hűtés is elég hangos ami rajta van
Szal inkább nézzél valami normális 512 es után
olcsóbb jobb
-
katt777
félisten
válasz
sentinel #33886 üzenetére
Írtam erről anno egy cikket, de egy rakás nagyokos szétbarmolta a topicját, mert ők aztán jobban tudták.
Csak szívjanak. Megy pü.
Na, MÉGSEM KÓSER AZ ATT! Volt időm tesztelni 2D-ben (a sok meló, amiért alig fizetnek
), és továbbra is ugyanaz a történet: ATI driverből a VGA 35-37% venti-fordulaton 50°C-os, ATT driverrel 40%-os ventivel 55°C-os. Szóval ez van.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
sentinel #33879 üzenetére
DE!
Mert az nem biztos h elég, ha új Egység jön a gépembe VGA/Alaplap/CPU, én bizon újra teszem a WINt
REG pucolást is csinálnod kellett volna mielőtt Ati drivert telepítesz sajna ez ilyen
Biosról
Számít, mert gondolom AGP set akarsz, V PCI eX eset? mind1 a régi deszkák némelyikénél csinálnak hülyeséget az új VGA k ált Terhelés alatt, ha nincsen a bios le frissítva újra.... Már találkoztam ilyennel nem 1x, ha meg procit cserélsz akkor alapvető, de VGA nál se árt ha nem mai a rendszer
-
misx
senior tag
válasz
sentinel #33871 üzenetére
Hát azt azért írják, hogy egy gyengébb minőségű táp is valahogy elvigye. Ha nem egy áramzabáló proci van mellette, akkor elégnek kéne lennie a 360W-nak, feltéve hogy márkás (én Chieftecre tippelek, annak van 360-asa). Persze ha egy Codegen/Mercury/Deer vagy hasonló tápod van, akkor nem csodálom hogy fagy. Persze ez lehet rossz driver vagy a kártya hibája is. Sőt a memóriáé is.
Tápgyengeségnél inkább jellemző a hirtelen újraindulás, semmint a lefagyás.
+Tipp: PCIE tápcsati rá van kötve??? Ha nincs ilyen a tápon, a kártya mellé adott átalakítóval megoldható. -
katt777
félisten
válasz
sentinel #33871 üzenetére
Vsz. a táp egyéb paraméterei sem túl izmosak (mennyi van ott 12V-on, 14A?). Keress olyat, amely minden 12V-os ágon lead legalább 17-18A-t, ilyenből minőségtől függően van akár 400W-os is, ami jobb, mint egy 500W-os, amely csak 16A-eket ad le. Ezek csak hozzávetőleges értékek, nézz utána.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest