- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
Új hozzászólás Aktív témák
-
lala42
őstag
válasz
Serg1966 #38575 üzenetére
Na pont azt nem néztem
A barátomnak kellene de ár/teljesítményben csat ez a szegmens jöhet szóba. (a 48xx sorozet drága neki) Persze COD5 FarCry 2 stb. az elvárás alapbólCsak lé kevés.
Nekem 4850 GainGS van de azzal meg vok elégedve. Szerintem (de lehet, hogy csak én nyúltam bele) nagyon jó az a kari.
A FarCry2 tesztnél és a FurMark szőrös fánkjánál nem ment 70 fok fölé a kicsike, CCC 40%-os 980 körüli venti fordulatnál. Ezt a 70 fokot kb 1-2 mp.-ig tartotta.Majd visszament 65 fokra.
Tudom ez nem ide tartozott, hanem a 48xx-be, de csak azért írtam, hogy nem rossz a gain.(mára nem lett rossz) -
lala42
őstag
Hali!
Mi a véleményetek a Gainward HD 3870-es kariról?
Valaki használ ilyet?
Játékokban mit tud teljesíteni.
(Inkább a személyes tapasztalataitokra vok. kiváncsi, mint a gyári tesztekre)
-
lala42
őstag
válasz
mert_csokis #35595 üzenetére
Bocsi a helyesírási hibákért, de már fáradt vok, igy lassan lépek is
Remélem azért érthető voltam?
-
lala42
őstag
válasz
mert_csokis #35595 üzenetére
Hali!
Szedd le az egészetTeljes satalyst tisztítás a rendszerben és utána rakd fel az újat. Van amikor felmegy az új frissítésként is, de van amitko összeakad. Javaslom teljes tisztítás után feltenni a 8.9-et.
-
lala42
őstag
Hali! Nem tudom, hogy megoldódott-e már a gondod, de véleményem szerint nem a táppal lesz bibi. Ui. ahogy írod, különböző nyúzópróbának vetetted alá a konfigot. Nos korábban voltak ehhez hasonló gondok más gépekkel is, főleg az ASUS lapok anno AGP-s korban nem szerettek egyes kártyákat, vagy esetlek az AGP sin nem volt tökéletes azokon a lapokon, amik a kezeim közé kerültek.
Nos nekem ATI 2900 Pro-m van egy Gigabyte lapban és láss csodát csak 1 Mercury 450 W. táp etetei az E8200+a kari+2 GB.Geil kit+320+160+80GB vinyó+2 DVD író+néhány venti+floppy stb.konfigomat És semmi gondom vele, ebből itélve(nincsszünetmentesem sem
)csak a lap a gond.
Remélem segítettem valamit. -
lala42
őstag
válasz
Jon Mathias #29645 üzenetére
Én csináltam alplapi 4 tűsből. a VGA csati plusz 2 tű test.(fekete kábel), De a MEKKA-vebáruházban van
Csak kiszállítással együtt drága. Egyébként valami 500 Ft.
-
lala42
őstag
Hello!
Az volna a kérdésem,hogy van jelenleg egy Shappire Radeon 2900 Pro. 512/256 videokarim. Nos jelenleg le tudnám cserélni egy Asus Extreme Radeon HD 3870 512MB DDR4-re.
a Konfig a következő: Gigabyte P35DS3 lap. A fenti kártya, Intel E8200 2,66 GHZ. 2 Gb. Geil Ultra low latenci memok 4-4-4-12, Némi vinyó, dvd írók (2 db) a proci nem gyári hanem Freezer 7 Pro hűtés.
Kérek véleményeket, ha lehet, mert olvasgatva az előzőeket elbizonytalanodtam.
Előre is köszike.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Légies iPhone halvány színei
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Milyen egeret válasszak?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos autók - motorok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- weiss: Pant* rant
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest