- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
WesTM
őstag
válasz
Borzoló #40756 üzenetére
Szinte 100%, hogy viszi a 3870 órajeleit, de lehet hogy még többet. Első körben ccc-ből nézd meg, hogy a 770/1050-et viszi e. Ha az megvan stabilan utána riva tunerrel, vagy ati tray tool-al tudod tovább húzni, vagy esetleges bios moddal, de azt nem ajánlom, ha nem próbáltad ez előtt még.
Én a riva tunerrel csinálnám, mert egyszerű, att már krta össze a rendszeremet.AC s1el lehet még 800fölé is tudsz stabilan menni, ha jó példányhoz van szerencséd.
-KP-: Ebben az esetben személy szerint a 3850et venném ,azon zsírsertésül fog menni az ut3.
-
Joci??
senior tag
-
Joci??
senior tag
válasz
Borzoló #39297 üzenetére
szia! én is ott vettem úgyan ezt a karit de ilyen jelenséggel még nem találkoztam, nem húztátok túl?
nekem is lenne egy kérésem hozzátok,ha megkérhetlek benneteket csinálnátok egy 3dmark06-os tesztet úgy hogy a két karit összekötitek CF-be hogy mennyit kap a kari 3dmarkban? mert tervezem hogy veszek még egy ilyen karit és CF-be nyomom csak nem tudom hogy értelme lesz-e a dolognak!? sajnos 3dmark06-ban 2db 3850-nel nem csináltak tesztet csak 3870-nel! -
WesTM
őstag
válasz
Borzoló #39297 üzenetére
Hali!
Először próbáljátok meg az össze radeonal kapcsolatos drivert pucolni, ha nem friss op. rendszerre lett rakva a kártya drivere, előfordulhat, hogy valami régi driver bekavar. Legegyszerűbb az lenne, ha te gépedbe is betennétek a kártyát, hisz ha ugyan olyan mind a kettő, gyorsan ki lehetne deríteni valóban rossz e a haverod karija.
Ha ott is rossz, valószínűleg hibás a kártya. De ennek kicsi a valószínűsége így egyből.mod: Vagy amit katt mester ír.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- AliExpress tapasztalatok
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- LEGO klub
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Renault, Dacia topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest