- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
De esetleg még azt is megpróbálhatod, hogy eszközkezelőben megkeresed a high definition audio driver (asszem így van.. ) ami jött együtt a vid.kártyával, vagy pedig, ha nincs rendesen felinstallálva, akkor a sárga felkiáltójeles "ismeretlen eszközt" és letiltod.
Annyit tudok, hogy agp-s verzióknál ez a cucmó fagyásokat stb-t okozhat, ha nincs rendesen felinstallálva(vagy letiltva, az is megfelel). Ott kell az adott frissítést tartalmazó windows frissítés + az install ahhoz a szarhoz + hotfixes driver és utána működik.
De elvileg pcie változatokkal nincs ilyen gond, én sem tapasztaltam semmi kópéságot szerencsére. -
kriszbon
őstag
Próbáld meg a vezérlőpulton a hangeszközöknél beállítani elsődlegesnek a soundmaxot, mert driver telepítéskor felrakta a kártya Hdaudio driverét, és azt állítja be elsődlegesnek, így nincs hangod(lehet újra kell indítani majd) nálam is ez volt először!
actommy: Csökkentett módban DriverSeperrel próbáltad már eltávolítani? És utána fel az új -
gfefe
őstag
a 38** ban már van beépitett hang... szerintem azt keresi... milyen a win a gépeden?
még hasonlóval sem találkoztam, bár kétlem, hogy ütközne a két hang eszköz...
egy másik vgaval megy rendesen? (remélem vki tud segíteni mert sajna én vinfosra gyanakszom, de ez csak tipp a részemről.)apropó van egy modolható audigy se hangkarim olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest