Új hozzászólás Aktív témák
-
WesTM
őstag
válasz
Farkas23 #40824 üzenetére
Hát ezt innen vakon sajnos nem tudom megmondani. Hmm. Bár én a helyedben nem tennék hűtést a memókra, mert szvsz. felesleges. De lehet ha kicsit ma vannak hajlítva a bordák a ramsünin kényelmesen befér oda. Ezt így vakon nem tudom megmondani. Bár én lehet hogy nem tennék oda semmit.
Vannak amúgy problémák a kártyával, hogy hűteni szeretnéd a memókat?demars:Hmm ott valami lehet nincs rendben. Új a kártya, vagy használtan vetted?
A hőmérsékletek még nem vészesek, de nem emlékszek olyan hűtőre ami a toxikon van csak lecsupaszítva. Fényképet estleg tudnál csinálni a kártyáról? -
Lacpac
őstag
válasz
Farkas23 #37883 üzenetére
Procihoz a Dual-Core Optimizer fent van? Ha nincs akkor tedd fel. Valószínűleg ez lesz a gond.
-
Májsztró
addikt
válasz
Farkas23 #37883 üzenetére
TIPP: esetleg a magas FPs számtól lehet gyorsabb , vannak ilyenre példák , ezesetben egy rivatunert kéne feltenni és és a vsync-et ONra tenni. Vagy ha a játékban be lehet állítani vsync-et akkor ott állítsd be ... és akkor a max fps szám a képernyő frissítése lesz , és ez esetben lehet hogy megszűnik a szaladás.
-
gtasystem
őstag
válasz
Farkas23 #37877 üzenetére
a catalystban az overdrive résznél. 8,11-est catalyst legyen fennt. lock-old ki a kis gombbal a tuningot és futtasd az auto tune-t. kb 10 perc amíg végigmegy de megkapod az optimális beállítást.
most próbáltam hasít a cod4 1440x900-on mint az álom..
ja és ha megvagy alul a current values valszeg az alapbeállítást fogja mutatni nem az újat, azzal ne törődj.
-
gtasystem
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- One mobilszolgáltatások
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- GAINWARD RTX 4070 Ti SUPER Phoenix 16GB GDDR6X - 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest