Új hozzászólás Aktív témák
-
lizakattila
senior tag
válasz
lizakattila #42240 üzenetére
Nah valahogy megoldódott a probléma. Csak valami driver gond lehetett. Így tényleg nem látszik a linkelt képeken sem semmi.
De legalább megnyugodtam, hogy normális vagyok és szemészhez sem kell mennem. -
Vangelis
félisten
válasz
lizakattila #42237 üzenetére
Szemésznél voltál már
?
-
Alister71
nagyúr
válasz
lizakattila #42237 üzenetére
Valami nálad nincs rendbe , mert ezen a képen sincs semmi gond.
Az alaplaphoz közelebbi kimenetbe dugd a monitort. (a fehérbe, ne a sárgába) -
Alister71
nagyúr
válasz
lizakattila #42235 üzenetére
Én semmi hibát nem látok a képen.
-
Killing
addikt
válasz
lizakattila #41514 üzenetére
Akkor már értem.De az MSI kiadásában is igaz az 50%-os gyorsabbság?[link]
Nem túl magas áron adja ez a bolt?Mert hallottam hogy elégé drágán szeretnek adni mindent. -
summi
csendes tag
válasz
lizakattila #41460 üzenetére
Oxy!
Kipróbálom amiket modtatok!Most a win 7-el müxik rendesen , csak a hankártya nem hajlandó 5.1-esen müködni , csak 2 hanszóró megy!
üdv.
-
Hurkaleves
őstag
válasz
lizakattila #41425 üzenetére
jah..
tényleg thx még1x!
a lényeg, hogy a két magnak külön külön bios-a van...még erre is rá kellett jönnöm... -
Hurkaleves
őstag
válasz
lizakattila #41418 üzenetére
dolgozok rajta keményen!
csak az a baj, hogy leteszteljem, hogy mind a 2 gpu megy e csak úgy tudom, hogy felrakom a drivereket....viszont flesseléshez meg le kell szedni...szal el játszogatok még egy darabig...most flesseltem éppen winflessel mind a 2 magot két különböző bin-nel hiba nélkül....most rakom a drivert aztán remélem....
-
Hurkaleves
őstag
válasz
lizakattila #41416 üzenetére
jaja két bios-os...mindjárt átnézem!
thx! -
Tomate
veterán
válasz
lizakattila #41414 üzenetére
Csak h ezek 512-esek...
-
guardin122
csendes tag
válasz
lizakattila #41397 üzenetére
Tehát kiszedtem a kártyát, és nembírtam úgy beindítani a gépet ezért nemtudtam befejezni amit írtál, de ha részletesebben elmondtad volna jobb lett volna.
Nade mindegy... mostmár winfos reinstall ha sgfórumon se találnak megoldást... -
guardin122
csendes tag
válasz
lizakattila #41392 üzenetére
Hát odáig eljutottam hogy kivenni a kártyát, de sztem vmit rosszul csináltam (nemértekhozzá o.O) mert nemakart elindulni a gép így hát visszatettem, és nembírtam befejezni a dolgot :/
-
guardin122
csendes tag
válasz
lizakattila #41392 üzenetére
Lehet,hogy még megér ez egy próbát.
És igen vista.
-
katt777
félisten
válasz
lizakattila #40057 üzenetére
De akkor még a VGA is jóval drágább lesz!
Szóval sztem spór + használt AM2-es lap használt, de tuningolható X2 procival (3GHz-képesség ajánlott), Tomboy1986 bizonyosan tud segíteni. Persze Intelben is lehet gondolkodni, abból is lehet olcsón jó cuccot beszerezni. De erre az alapra minden fejlesztés ráfizetés. Persze ez csak az én véleményem.
-
clinitron
csendes tag
válasz
lizakattila #39915 üzenetére
Valóban. Megvezetett a GPU-Z.Everesttel nekem is jó.Köszönöm a segitséget mindenkinek!
-
UG4EVER
tag
válasz
lizakattila #39491 üzenetére
ezer kösz elötte az alaplapi volt azt meg letiltottam és töröltem köszmegprobálom ezt.
-
WesTM
őstag
válasz
lizakattila #39191 üzenetére
Szét van vagdalva a lábam, meg csavar van a térdemben az oldaszalagomat meg összevarrták, de egyben vagyok. Most jövő péntekig óvatos pihi mankózással finoman terhelgetéssel, utána varratszedés, és utána jön a rehab.
Mikor ébresztettek az altatásból, kérdezte a nővérke mi kell, első szavam az volt sok nő. Utána a héten nem volt gond az ellátásommal.Persze ezt csak az utolsó napon mondták el.A rossz dolgokra így nem emlékszem. A szobatársak haldokoltak a röhögéstől.
Na de nem offolom szét a topicot. A lényeg a kórházban kérjetek altatást, a varázstabletta amit előtte adnak ISTEN.Viccen kívül, soha ne kerüljön oda senki.
ON: Kijött a héten a gta4 patch? Mert ma feldobom a végleges 8.12-t remélem valamive fickósabb lesz a game.
-
Bali27
addikt
válasz
lizakattila #38983 üzenetére
Isten vagy.. Köszönöm!!!
-
Methos07
tag
válasz
lizakattila #38840 üzenetére
Ati Tray Tools-szal lehetne, vagy pár perc alatt meglehet csinálni egy biosmodot is ahogy én tettem
azóta nem emgy 50-55 fok fölé
-
XoZ
aktív tag
válasz
lizakattila #38139 üzenetére
Esetleg sűrített levegős palackkal lehetne megpróbálni, bár elég drága ahogy nézem, 1-2 ezer Forint, persze kérdés, hogy mennyit kell belőle kifújni a tisztitáshoz, lehet, hogy évekig elég. A legtöbb palacknak van hosszú, vékony csöve, amivel be tudsz fújni a ventilátor mellett.
-
katt777
félisten
válasz
Egy női harisnya csodákat művelhet, ha lefeded vele a PC légbeömlő nyílásait (természetesen belül
). Nekem szerencsére körbe porszűrős házam van, de még így is hetente összejön egy szép kis réteg a gép oldalán/elején, ahol beszívók vannak (és a hátsó és fenti venti miatt akkor is van beszívás, ha oldalt nem mennek). Viszont ha mondjuk 2 havonta leveszem az oldalát, belül max nagyon finom, vékony porréteget találok, amely könnyen kifújható. A 3870-embe majd 1 év alatt is alig került némi por, a 4870 meg kb. 2 hónap alatt lényegében új állapotban jött ki a gépből (eltekintve attól, hogy meghalt). A felső porszűrőt 2 év után vettem ki, hogy átalakítsam 12cm-es ventihez, azon azért volt némi kosz, de arra hiába száll rá, mert működés közben meg felfelé távozik.
-
TomBoy1986
veterán
válasz
Pasztával én mindig úgy voltam, hogy egy nagy humbuk az egész. Régebben még az Athlon 900-asomnál volt, hogy paszta nélkül tettem fel a hűtőt, s még csak melegebb sem volt a történet.
Mindenesetre itthon magamnak mindig valami olcsó ezüsttartalmú pasztát szoktam venni, s tényleg nincsen velük semmi gond. Az MX2 szerintem nem éri meg a 2x-3x-os árat.
-
TomBoy1986
veterán
válasz
lizakattila #38133 üzenetére
Nem nagy dolog, négy csavar fogja mindössze a GPU-n lévő bordát és a műanyag házat. A műanyag ház pedig hozzá van csavarozva kisebb csavarokkal a GPU bordájához.
Paszta viszont fog kelleni a művelethez szerintem.
-
gtasystem
őstag
válasz
igazad van..
és jó hogy szólsz ma gpu-t akartam pucolni.. -
Májsztró
addikt
válasz
nem is olyan régen jött ki ez a kártya
De nálad már poros ? Hihhetetlen hogy mik nincsenek
.... ha szétkapod és újrapasztázod akkor ugrott a garancia ... vedd ki a gépből , és a venti belől fújj bele 4-5 nagyot és tedd visza ...
-
aleister
veterán
válasz
lizakattila #37760 üzenetére
Isten vagy embör! A 06-os pecsnél kiírta ugyan, hogy már fel van telepítve, de azért ráinstalláltam. Ám ez a hotfix szerintem rendbe tette mindkét benchmarkot. Méricskéltem is egész délután.
Köszke!
Valaki esetleg játszik rajtam kívül a Company of Heroes-zal? Csak mert úgy vettem észre, hogy se a cpu, se gpu tuning nem hozott számottevő fps növekedést. -
aleister
veterán
válasz
lizakattila #37760 üzenetére
Köszi a választ (és Lacpacnak is)!
Nem tudom mennyire követtétek figyelemmel, de az előző alkalommal írtam, hogy volt a 05 esetén feltettem az 1.1-es hotfixet és az 1.2-es peccset is. A régi karival ment is a progi, az újjal nem. Felrakom a 8.11-es catalystet, meg megnézem a linkeket, hátha itt más stuff van.
A 06-os nekem alapból 1.1-es. Ugyanezt linkeltem Kabu kollegának is, akinek ugyanilyen karival megy.
Ja, az Xp full friss, emiatt raktam újra. -
katt777
félisten
válasz
lizakattila #37741 üzenetére
Igen korán jönnek mostanság, sok a hiba bennük. Hotfix sztem megint várható.
-
gtasystem
őstag
válasz
kipróbálom de ha betesz mint a hotfix akkor leveszem a hajamat. tegnap egész este ezzel szórakoztam..
-
butcher eu
senior tag
válasz
de jó h tegnap este tettem fel a 8.10-et
-
dunc
nagyúr
válasz
lizakattila #37715 üzenetére
bocs 2 x ment
-
dunc
nagyúr
válasz
lizakattila #37715 üzenetére
Ok én meg jeleztem,hogy más érti csak egy valaki nem vágta, nagyon jó,hogy van rá driver én várom a win 7 -et mert a mstani verzió 4.9 gb vel felkuszott és ua mint a vista ..szinte .
A 3870 -em kiprobálgattam néhány mai gamán Far Cry 2,Dead space és elégedett vagyok a teljesitményével ,a ventit fix 60 % ra rakrtam ,és így a plafon 75 fok volt,de elég zajos,mi a helyzet a többi gyártó 3870 karikkal venti ügybe? Az enyém Gainward,a asus gigabyte érdekel)
-
dunc
nagyúr
válasz
lizakattila #37710 üzenetére
A bétatesztelés nem ördöngösség olyan userek is csinálják mint te vagy én,anno én is jelentkeztem béta teszternek vista idejébe (longhorn),tehát ki kell adni,hogy tudják gyürni.
-
dunc
nagyúr
válasz
lizakattila #37701 üzenetére
Most nem szar oprendszert akarnak csinálni,és a driverek a béta tesztelöknek vannak.
-
aleister
veterán
válasz
lizakattila #37701 üzenetére
Elméletileg 2009 2.-3. negyedévében. Rá egy hónapra jön a magyar kiadás. Szerintem ha Karácsonyra a fa alatt lesz a W7 hun, annak már örülni fogok.
-
katt777
félisten
válasz
lizakattila #37574 üzenetére
No, örülök, hogy rendben van.
-
katt777
félisten
válasz
lizakattila #37525 üzenetére
Vsz. kompatibilitási hibád van, mert a tuningos bios egy régebbi (amelynek a hűtését módosítottam, mert gyenge volt, de nálam amúgy nem volt baja), és ha DOS-módban force-olod fel, akkor nem jelez semmi hibát. Ilyen esetben az szokott működni, ha a saját bios-odat módosítod egy másik szerint (hűtés, feszek, órajelek), és ezt teszed vissza a VGA-ra. Akkor persze a tuningbios emelt határértékei elvesznek, de azokon úgysem vsz, hogy menne a 3870. Nálam egyébként a normál Sapphire, MSI, ASUS (Top) és HIS is bevált (módosítva), utóbbi 2 a határértéke GPU 900MHz.
-
katt777
félisten
válasz
lizakattila #37516 üzenetére
Menj CCC-ben az Overdrive-ra, és nyomj default-ot. Addig nem mozdítja semerre sem az órajeleket, ha úgy cseréltél biost, hogy a Catalyst már fent volt, és/vagy készítettél már profilokat, amelyeket nem töröltél driver-pucolás után. Ez esetben a profilokat újra be kell állítani és elmenteni (default órajel-állítás után). A bios önmagában rendben van, sokan használják, persze ált. mindenki leszedi bios-flash előtt az ATI drivereket és segédprogramokat. De a fenti megoldás segít.
A másik eset, amikor előfordulhat, ha a bios-ban módosítod a GPU/RAM határértékeket. Azt sem ATT, sem CCC nem szereti.
-
nebulo5
senior tag
válasz
lizakattila #37322 üzenetére
Kösz az instrukciót!
-
törölt tag
válasz
lizakattila #37266 üzenetére
Nálam egyértelműen rosszabb DX9-ben, de hát nem is abban tolom. DX10-ben kellemesen elfut. Átlagban 4-6 FPS a DX10 javára. Mindegy volt, hogy Ultra High vagy Very, Volt AA vagy nem.
[L:kepfeltoltes.hu/view/081101/3083564693_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]DX9[/L] All Ultra High, No AA
[L:kepfeltoltes.hu/view/081101/8343867864_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]DX10[/L] All Ultra High, No AA[L:kepfeltoltes.hu/view/081101/8447507721_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]DX9[/L] All Very High, 2XAA
[L:kepfeltoltes.hu/view/081101/11695363532_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]DX10[/L] All Very High, 2XAAAkinek nincs kedve képeket nézni itt egy zanza:
DX9 All Ultra High, No AA
Average Framerate: 29,61
Max. Framerate: 41,88
Min. Framerate: 22,38DX10 All Ultra High, No AA
Average Framerate: 35,82
Max. Framerate: 56,91
Min. Framerate: 25,70DX9 All Very High, 2XAA
Average Framerate: 29,17
Max. Framerate: 38,87
Min. Framerate: 22,33DX10 All Very High, 2XAA
Average Framerate: 33,44
Max. Framerate: 53,09
Min. Framerate: 24,15 -
törölt tag
válasz
Nálam óriási különbség van DX9 és DX10 között. Nemsokára felteszek én is egy minitesztet.
-
TomBoy1986
veterán
válasz
Feleslegesen vetted vissza a HT-t abban az alaplapban. Nyugodtan maradhat 5x-ösön
zsolt1129:
Eredmények leírásánál rajta van1280*1024
-
zsolt1129
addikt
válasz
És milyen felbontásban? Nem látom az adatlapodon sem
Köszi,mert arra még kiváncsi lennék. Egyébként ez nagyon jó eredmény.
-
rumkola
nagyúr
válasz
Pont az AA lenne a lényeg.
-
nebulo5
senior tag
válasz
lizakattila #36116 üzenetére
Ez az!
-
butcher eu
senior tag
válasz
lizakattila #35028 üzenetére
Ha minden igaz, akkor 1-2 napon belül nekem is meg lesz, mert már a "boltokban"-van.
-
mokus1
addikt
válasz
lizakattila #35019 üzenetére
Nekem a 8.8asal se volt semmi bajom.Crysis,grid,cod4,WR2-öztem és semmi probléma nem volt.Nagyon szépen futtott minden.Egyenlőre 8.9el sincsen
-
sentinel
aktív tag
válasz
lizakattila #34897 üzenetére
sapphire.
-
sentinel
aktív tag
válasz
lizakattila #34893 üzenetére
Ok. Ahogy látom 3850 AGP-shez nincs bios
-
mokus1
addikt
válasz
lizakattila #34893 üzenetére
Igen ott.De van Bios szerkesztő progi, is.
Amúgy miért akarsz új BIOS-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest