- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
eziskamu
addikt
-
eziskamu
addikt
válasz
szeki_80 #42021 üzenetére
Irgum burgum, 1 hónapja vettem, csak 500-al ólcsobban 256-ost, ez jobban megérte volna (akkor még 2-3k val volt drágább az 512-es). Így is ár/értékben jó kártya mindkettő, és ami volt előtte nekem 2600 pro, az ehez képest egy vicc. Az max arra volt jó hogy az aero simán menjen és belenézzél a játékokba, de ezzel már tudsz is játszani ,igaz még itt is érezhetőek a korlátok (bár egy 512-es már kevésbé lesz vészes)
Ja annyi az baja, hogy nekem a 3. változatú hűtés van és rohadt hangos, bár igaz ami igaz nincs fenn a gépház oldallapja sem(meg rivatunerrel hekkelhető)
-
kriszbon
őstag
válasz
szeki_80 #41583 üzenetére
Nekem is MSI van és kb. (Ennyire) melegszik fel ez alatt a 8 perces teszt alatt! Játék alatt szerintem nem melegszik fel ennyire, mert ha jól tudom ez jobban megízzasztja a kártyát(itt legalább látszik a hőfok, azért tettem ezt be) Amúgy (Az alsó 2 slotos) van nekem, és ott is vettem, de ahogy látom már csak 2 év garit adnak rá(nekem még 3 volt)! Ja igen a venti az 72-73 foknál kapcsol fel(addíg szerintem halk) és azért van hangja rendesen, de még mindíg jobb mint a felső refhűtős pici venti sivító hangja
A kártya itt nem volt húzva, és a proci sem annyin ment, csak sok progi nem jól olvassa ki, hogy mennyin megy, amúgy 3330Mhz-en ment! -
kriszbon
őstag
válasz
szeki_80 #41568 üzenetére
Hát a 8600-nál jobb az biztos, de ha teheted akkor inkább tegyél hozzá még 3-at és 512-est vegyél, mint előttem is írták az időtállóság végett is, meg szerintem 1-2 játéknál is jól jön a több ram! Amúgy ha húzod egy kicsit akkor kb. (Ennyit tud) ! Én meg vagyok vele elégedve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Milyen processzort vegyek?
- OLED monitor topik
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LEGO klub
- Peugeot, Citroën topik
- Synology NAS
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- MSI Gaming X Trio 3060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest