- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtasystem
őstag
játék miatt nem érdemes kukába dobni mert jó kis vas az.
én ezt találtam hogy a q3 motor okozza illetve abban valamelyik .dll.sok játék használja/ta ezt a motort nekem az eredeti mohaa-nal jött ki de pl az utána következő mohaa-knál már nem..gondolom rájöttek hogy nem előnyös az a motor.
ugyanilyen nvidiás panaszokat is találtam szóval nem feltétlen ati gond ez, de úgy tűnik az ati driverek érzékenyebbek rá.
.net framework+directx újratelepítést javasolnak rá az ati fórumon.
wolfstein, prey, mohaa(első) meg még egy jópár játék lehet hogy a fear2-ben is az van passz..vpu recover azért van hogy ne kelljen újraindítani a gépet ha lefagy a kártya..a gond az hogy email értesítést is akar küldeni és emiatt kidob a játékból.ezt az értesítőt lehet kikapcsolni a módosított guru3d-s driverekben. eredménye hogy hibánál ugyanúgy lefagy a kártya viszont a játékban maradsz és némi gondolkozás után folytatható..
ja és nagyon sunyi hiba ez mert elfajulhat..
a win directx ellenőrzője például nem jelez semmit, látszólag minden oké azonban később hibaüzenetek formájában jöhet elő.
-could not load opengl subsystem.. vagy
-System did not find a driver compatible with your current hardware or operating systemha van a gépeden gpu caps viewer akkor érdemes megnézni hogy mindegyik demó működik-e.nálam a másodiknál (a belinkelt oldalon a harmadik demó) jött ki a hiba azaz el se indult egészen addig amíg újra nem raktam a direct-x-et.
-
gtasystem
őstag
ez az ati-open gl probléma ha jól tudom az ati driverek nem igazán szeretik a quake3 motort,és az azt használó játékokat.
directx újratelepítése segíthet időlegesen de a problémát nem oldja meg.a kártyának semmi baja de atinál sem tudnak rá megoldást.
nekem mohaa-nál jött elő akkor néztem utána.guru3d-n vannak módosított driverek azoknál beállítható hogy a vpu recover ne kérjen üzenetküldést. ez is segít valamennyit de a probléma marad.
szóval amit én találtam azok szerint a játék okozza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP OMEN 3080Ti
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest