- Google Pixel topik
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Methos07
tag
Na jóreggelt, rég jártam erre
Szóval a 3870-esem után sikerült most beszereznem egy 3850-et, ami már hűtés miatt meg is kapta a kis bios modot, viszont gondban vagyok...
Nemtudom 720/950nél feljebb húzni, és tudom, hogy vinném még az tovább isPls help....
-
Methos07
tag
válasz
csorlala #39122 üzenetére
Használd az 1152*864es felbontást, azt engedi, és elvileg jó is a kép.
A másik pedig szerintem ATT-vel meglehet oldani amit szeretnél, bár ez Katt mester szakterülete.
Egyébként Katt, megoldódott Far Cry 2 gond... másik windows feltelepítése után fanatisztikusan futÉs nem, nem a sima reinstall oldotta meg
-
-
Methos07
tag
válasz
westcoastog #38845 üzenetére
3870-ed van? ha gondolod segítek biosát beállítani úgy, hogy rendesen szabályozza hőfokot
Ati Tray Toolsban pedig betudsz hőfokokhoz állítani ventillátorfordulatot, kb ezt megteheted bios szinten is, ezáltal nemkell futni semminek a háttérben. -
Methos07
tag
válasz
Konfigos #38842 üzenetére
hát 4830 kb 20-25%-kal erősebb mint 3870, pont annak a leváltására készítették... és elveri a 9800 GT-t, és jól húzható. Felhúzva utoléri 4850-et is kb, és a hűtést pedig jól bekell szabályozni, és hibátlan. Én most vettem egy Saphire 4830at húgom leendő expasijának, és jó kis szerkezet
-
Methos07
tag
válasz
lizakattila #38840 üzenetére
Ati Tray Tools-szal lehetne, vagy pár perc alatt meglehet csinálni egy biosmodot is ahogy én tettem
azóta nem emgy 50-55 fok fölé
-
Methos07
tag
válasz
katt777 #38827 üzenetére
Hát pl adhatnál nekem 1-2 ventit, nekem úgysincs egy sem
Bringázni csak vidéken bringáztam, ott nincs ilyen dolog, motorosként pedig csak a sebességi korlátokat nem tartom
(rekord 30as tábla 230
)
Anno a moszkva térre jártam suliba, ott a mammut előtt van a túloldalon egy csoda zebra ahol az autóknak is zöld, meg a gyalogosoknak is, ott volt, hogy taxis hátbavert a visszapillantótükörrelakkorát rúgtam a hátsó sárvédőbe, hogy behorpadt
megállt, de inkább ment tovább, meg egyszer egy másik taxis motorháztetején kötöttem ki
-
Methos07
tag
Jobbulást
Nekem 90km/h-nál kikanyarodott elém egy szekér, és a rúd kb 20 centire ment el a fejemtől
Ha nincs ott barátom mögöttem a másik motorral, meglötem volna az embert... egyszerűen nem figyelnek a motorosokra
Katt: próbáld meg újra másik gépben, esetleg másik táppal... mégha logikátlannak is tűnik, láttam én már éjjeliőrt nappal meghalni
-
Methos07
tag
válasz
ész ventura #38786 üzenetére
E5200 elég hozzá, talán kis tuning kell neki, de sztem elég.
256 megás elfog vérezni a magasabb felbontásokban, a ram miatt.
Ha veszel, akkor 4670-et. 1-2 dolgot leszámítva veri a 3850-et. -
Methos07
tag
Valakinek ötlet?
Far Cry 2, bejön indulóképernyő, fekete lesz kép, és utána azonnal asztalon vagyok, nem indul a game, viszont a benchmarkja elindul :/ -
Methos07
tag
na első problémám, hátha segít valaki
Far Cry 2 nem indul el, minden más eddig próbált játék tökéletes.
Amit eddig próbáltam: 8.11 caralyst, utána 8.10, aztán hotfix, de minden alkalommal kilép, mielőtt a nap előtt sétáló fószer megjelenne
ötletek? már másik biost is kipróbáltam de semmi -
Methos07
tag
válasz
katt777 #38707 üzenetére
hát nekem "sajnos" csak most lett ilyen karim, és néhány helyen körbenéztem mire megtaláltam azt ami nekem kellett... mert ugye régi biosos, és erre nem lehet rátenni a 10.*.71nél újabbat csak bootlemezzel(azthiszem jól olvastam) ezért jött a bios mod
de okoskodni nem akarok, csak mint mondtam most lett radeon 3870es karim, és nekem így sikerült megoldani a dolgot -
Methos07
tag
válasz
s7evcsenko #38651 üzenetére
Nekem sikerült megoldanom 3rd party program nélkül, és kb 10 perc sem kell hozzá.
Kis bios mod, és bármeik biossal megoldható.
Akit érdekel írjon pü-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 7 Pro 128GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest