- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
TasiA
senior tag
-
tuningeren
csendes tag
válasz
athomi #42959 üzenetére
hath pontosabban 3 játéknál volt, hogy játszok megy minden szép grafika ami csak kell, de kb. 15perc játék utána a vista kidob és ezt irja ki: "Grid Main Executable", másjátéknál is ugyanigy kiirja csak éppen annak a nevével......és teljesen kidob vissza az asztalra......
vmikor meg teljesen befagy és akkor már nincs más mint a reset.....
(filmnézéskor, illetve grafikus dolgok megjelenitésénél is hasonlót csinál de ott csak annyit ír hogy nem találja a videókártyát)9.6 catalyst van fent
-
katt777
félisten
válasz
athomi #34615 üzenetére
80.000-edszer mondom: az, hogy működik, nem jelenti azt, hogy megfelelő. Többet nem mondom, ki-ki úgy teszi kockára a rendszerét, ahogy akarja.
Bali27: DNA? Na, ők már rég alkottak valamit. Nekem tök jól megy tuninggal a Tf 8.8, kivéve Obliviont, amelyben mindig "rekoverizál".
-
Beowulf_78
addikt
válasz
athomi #27006 üzenetére
katt777-nek csak 3870-ig tart az Ati termékpalettája...
Csak azt nem értem honnan veszi ezt a hülyeséget, hogy a 3870 az felsőkategóriás.Soha nem is volt az. 3850 = alsó kategória, 3870 = közép kategória 3870 X2 = felső kategória. Nem véletlen hogy a 8800GT-vel,9600GT-vel hasonlítgatják ill. hasonlítgatták a 3870-et, úgy gondolom ha felső kategóriás lenne vagy felső közép, akkor a G92 GTS,GTX,GX2-vel hasonlították volna össze.
Szóval nem értem hogy aki ekkora spíler Ati kártyákat illetően és minden 2. hsz az övé a kialakult "chat szobában", hogy mondhat ekkora marhaságot.
A többiek meg "isszák" a szavait, és a hülyeséget fogják tovább adni.
ui: Érdekes, amíg nem volt itt 3 napig, kultúrált formációban zajlott a topikhasználat...most hogy itt van, megint elkezdődött a csetelés, úgy hogy 10 hsz-ből 7 katt777-é...siralmas.
-
katt777
félisten
válasz
athomi #25490 üzenetére
Tudom, hogy nem az, de mondjuk ráugrani valamire, vagy elkapni valamit sem olyan üzembiztos. Persze, ha tényleg annyira gány, hogy csak pár gombot nyomsz, a gép meg cselexik, ahogy írták róla, akkor végeredményben tényleg nem számít. Én még mindig nem kaptam kölcsön, így csak az előzetesek és a WEB-oldala alapján tudom leminősíteni. De egy "családtagot" amúgy sem bántanék.
-
katt777
félisten
válasz
athomi #24945 üzenetére
Akkor linkeld be, amikor kérdezi valaki!
Egyetlen vitát nem indítottam el (hanem olyanok, akik segítségnyújtás helyett ált. csak beszólogatnak, még csak nem is kulturált módon), sem a sértegetést nem én kezdtem, ha visszaolvasol. Miért is nem privátban küldted ezt te is? Hogy a topicban kelljen válaszolnom? Láttam a szándékot, ezért előre szóltam a házigazdának.
De hogy közérdekű legyen:
Ennyi az egész, legalábbis kulturáltan: pü (mert a vélemény off): "Nekem nem tetszik, hogy ebben a topicban nV VGA-t ajánlasz másoknak, légy szíves, vedd figyelembe." Persze mindezt azután, hogy legalább belinkelte a megfelelő topicot, ahogy most te, erősen megkésve.
Akkor sokadszorra is: véleményt és sértést küldjetek pü!VaniliásRönk: Én csak ajánlottam egy gyors VGA-t, az offot nem én gerjesztettem.
-
Skizz
addikt
válasz
athomi #24232 üzenetére
Mint már írtam, a 8.4-es, melyet ma töltöttem le, sehogy se ment fel, így jobb híján...
Most 4x újra megpróbáltam, s láss csodát, felment. Egyelőre még nem tudok mit csinálni, ugyanis valami Vista betegség miatt folyamatosan tölt a winyóm, így netezni is alig tudok, pedig semmi update vagy egyéb nem megy a háttérben... már alig várom az ikszpét... -
katt777
félisten
válasz
athomi #24169 üzenetére
Nem. A lényeg az, hogy mivel a proci 3,2GHz-en ment, a VGA-d sokkal jobban ki volt hajtva, mint HarryPotteré. Tuningokat megnézheted a tesztoldalamon, pont van ott 3,2GHz-es Intel eredmény is:
C2D 3.2 777/1126: 11028 (4602/5034/2983).
E8400 itt már kihajtja a VGA-t 3D06 default-on is, az általam látott tesztek szerint viszont a régi C2D-knek ehhez több kell. -
uridium
csendes tag
válasz
athomi #23255 üzenetére
Egy kis helyesbítés:
Toxic: gyárilag húzott, 1 slotos hűtés (Memory Clock: 2304MHz, GPU Clock: 800MHz). A hűtése tesztek szerint jobb, mint a 2 slotos gyári (Vapor-X csoda). Teljes körítéssel adják HL2 kupon, HDMI kábel...) Bővebben: itt.
Sapphire Edition: ebben nem vagyok biztos, de egyes boltok szerint ez a másik 1 slotos Sapphire kártya, igen melegnek mondják itt (is).
Solten:
Inno3d 8800GT: szerintem nem a ref. hűtésest adják, hanem az új, fehér ventillátoros csodát. Próbáltam, hát szinte sikít a hűtőcseréért (nem állítható a venti fordulatszáma sem).
-
stevewonder
aktív tag
válasz
athomi #23254 üzenetére
Én azért nem próbálkozom. Inkább veszek 9600gt-t.
Valaki tudna minimum fps ek mondani 3870el néhány játékban? Régen azért nem szerettem a radeonokot, mert hiába volt viszonylag jó az átlag néha botrányosan belassultak az nvidiákhoz képest. Azért kérdezem, mert így össze tudom hasonlítani a 9600gt vel. -
WesTM
őstag
válasz
athomi #22860 üzenetére
MEgnéztem a 3850emet,810/1125ön stabil 1.334V-on,viszont gyár hűtéssel 100%on a repülőgépes vagymittoménmien teszt után (25perc) 74fok,de szerintem ez még HAWAII a karinak.
Érdekes hogy a crysis 1 óra után sem fagyizik be ezeken az orajeleken,a cod 4 viszon 1-2 percet bir,775/1100on viszon 24/7lehet vele jáccani. Érdekes...
Igaz a cod 4 nek elég a 775 is, de azért a crysis szereti ha van craft... -
rollins
őstag
válasz
athomi #22845 üzenetére
Már két napja próbáltuk.
Mennyit bír max..., nem néztem, csak 760mhz -en próbáltam 1.254V-on stabil volt, alapfeszen meg nem volt az (1.214V). Szerintem 780mhz is könnyen meglehet, de most nincs kedvem nyaggatni. Ja és oliba írta itt feljebb, hogy 1.254V-nél többet nem ad az ATT.
TomBoy írta, hogy 1.326V-at kap a 3870 gpu-ja alapból.
#22849 oliba: Vagy csak nem törik magukat össze. Mindenhol van versenyképes vga-ják már elég jó áron. Ez van. Ők a górék a piacon. -
Bundás22
őstag
válasz
athomi #22364 üzenetére
miért nem ezt mondtam h keveseknek, átlátni sztem senki se látja át mert ahhoz gyári szakembernek, zseninek kell lenni h egyetem/fősuli munka mellett még ebbe is elmerülj
akkor magyarázd el nekem leegyszerűsítve hogyan jelenít meg egy 2D-s képet a VGA? vagy egy filmet? mik zajlanak le a gépben, milyen folyamok, hogyan? hogyan választja ki h az 1,3 millió pixel(1280X1024) h a 32 millió szín közül a megfelelőt kapja mindegyik kivétel nélkül percenként 85 ször frissítve egy kábelen kersztül a monitornak eljuttatva, hogyan milyen utasításkészlettel dekódolja a filmet? mit is csinál ez a 666 millió tranzisztor ekkor, mi és hogyan vezérli őket? persze sztem képtelen leszel rá, de akkor töröld is a rosszindulatú aláírásod, sztem még egy telefonban lévő microchip is túl bonyolult lenne neked
itt már meg fog állni a tudományod ebben biztos vagyok, de még kati 777-nek is, pedig ő nagyon vágja a 3870-est
-
Bundás22
őstag
válasz
athomi #21383 üzenetére
3.2Ghz-es e2160-al olyan 4900-5000 pont körül kell lennie az sm3-nak.
tévedsz fiacskám, lehet hogy te így gondolod a valóságban azonban 4600-ot dobott egy olyan rendszer és ő is húzta a vga-tSzimplán pedig, játékoktól/felbontásoktól/beállításoktól függően 8-50% körüli lemaradásban is lehet a 3850.sztem hagyd el a fórumot
-
volvoguy
addikt
válasz
athomi #20747 üzenetére
papiron erősebb te!!!! - nem az volt akkor, hogy az ati ugy gondolta, hogy a 3870el nagyot dobbant, gddr4es ramok, magas órajelek meg stb....és jött az nvidia, és ők meg pofára estek? de ha már egyszer képesek voltak félig meddig egy jó kártyát összerakni, akkor a stram procikkal és a textura szürőkkel miért nem foglalkoztak egy picit? nem gondolták volna hogy az nvidia képes lesz kiütni ezt a karit?
-
illusiON
őstag
válasz
athomi #20213 üzenetére
nem vagyok annyira otthon ilyen tuningolós dolgokban, mit jelent ez a szemetelés dolog? ha 669/829 ről felhuzom 775/1025re a kártyát ATi overdrive-val (meg ventit is hozzá belövöm) akkor nem fogja tudni folyamatosan ezt a teljesitményt adni? vagy hogyisvanez?
(persze csak megfelelő procival gondolkodok így, jelenleg ez elmélet..)
-
WesTM
őstag
válasz
athomi #20213 üzenetére
Hát délután pár játékkal (Assassins creed,cod2,cod4,rfactor,crysis) játszottam,kb.5-6órát,és semmilyen problémával nem találkoztam.Lenne még a gpuba,és a memoriába is több,mert a gpu-t néztem 790en is,a memoriát 1050mhzen,de szerintem így viszont atomstabil lesz,bár lehet hogy 790en is az lenne,de ezen a pár mhz-n nem múlik semmi.Nagyon meg vagyok elégedve a kártyával,szerintem így minden mai játékhoz elég.
-
katt777
félisten
válasz
athomi #20058 üzenetére
De nem is 3870-ed van, lassulások és képhibák pedig azokon jöttek elő, ha jól rémlik, bár nem néztem meg mindenki adatlapját, szóval mindentudóktól előre is elnézést, ha rosszul emléxem.
Viszont nálam rendszer-függetlenül előjött a hiba, és nem tudom megnézni, nem ez is az MSI lap sara-e, mert nincs más.
-
katt777
félisten
válasz
athomi #19831 üzenetére
A vistás csomag nálam is. Nem tudom, most simán tegyem vissza a 8.2-est, vagy installáljak újra egy XP-t. Lehet, kíváncsiságból megpróbálom az utóbbit, hogy ha már 1 napot elbasztam ezzel a 8.3-assal, elcsesszek +1-2 órát.
Kíváncsi vagyok, vajon, ha mindenki beperelné a szoftvergyártókat a szar szoftvereik (OS, játék, és driverek) miatt kidobott munkaórák megtérítése végett, mennyire vernék a nyálukat, hogy fizessünk jó sokat az ilyen szarokért.
-
losi73
senior tag
válasz
athomi #19831 üzenetére
hát én pont ennyi fps-el nyomtam végig a crysist és semmi bajom nem volt velle még a eksönök közben sem söt szerinten ennél sokal nagyobb fps-el és veryhigh beállitásal nem sokan nyomták a crysist,és szerintem mindenki élvezte és játszhatonak találta,persze egy 3850-es -el én se nagyon élvezném a gémet
-
katt777
félisten
válasz
athomi #19732 üzenetére
Egyik szemem sír, a másik meg zokog!
Most már megértem a harkályt is, csak nekem nincs önvédelmi (fejvédő) csőröm.
Eredmény:
3870CF 8.3: 9022 pont =4334/4853/1630
) Megnéztem, a procit felismerte 3,2GHz-en, és nem ment CnQ! CF természetesen engedélyezve van.
Összehasonlításul:
3870 8.2: 10179 (4345/4852/2469)
3870CF 8.2: 12507 (5443/6842/2439)Magyarul a 8.3 CF azt az eredményt hozta (3D-ben) mint a 8.2 1 VGA-val. Azért ez az 1630-as CPU-score enyhén szólva bizarr.
HELP SOS HELP SOS HELP SOS HELP SOS HELP SOS HELP SOS HELP
Mami! nVidiát akarok!!! -
athomi
veterán
válasz
athomi #19093 üzenetére
Újraraktam a drivert és minden stimmel. Nem tudom mi szarhatott be, de gondolom a mindenki által szeretett CCC kavart be. Most már fel sem tettem. ATT működik vagy fel sem lehet rakni? Vagy CP-elt lehet vhogy használni, mert szeretném a TV kimenetet használatba venni?!
-
Foxmulder89
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kedvenc zene a mai napra
- Formula-1
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- OLED monitor topik
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest