- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Android szakmai topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
köszönöm Mester...működik..
nagy T.I.S.Z.T.E.L.E.T neked.....szerk:vmint nem ide illik abszolute,de leirnék egy érdekességet:2oprendszer van a gépen,és eccercsak elszállt az A: meghajtóm...nincs.DE!!dosból simán bebootolta a memtesztelőt...nemsemmi.vki talizott ilyen gondal(tudom h nem ez a hivatalos tpc-ja)
-
szitaati
aktív tag
Na akkor:
1. Légyszi töltsd ki az adatlapod, hogy milyen alkatrészeid vannak, minimálisan milyen vidókártyád, és milyen TV tunered. (e nélkül hogy adjon itt tanácsot bárki is, ha azt se tudjuk milyen hw-hez kell a tanács)
2. Most akkor mi van? Ezek szerint a ,,TV-n nincs kép" az azt jelenti, hogy a TV tunerednek nem jelenik meg a képe? Tehát van egy, azaz 1 db monitorod, 'oszt slussz? Akkor tényleg hülyeséget írtam, ráadásul segíteni se tudok
3. Ha a WMP-nek sincs képe, az alapján viszont vmi codec-ra gyanakodnék. Milyen videokártyád van? Az újakban van ez az avivo, v. mi, ami videók hardveres lejátszását biztosítj a videokarin keresztül. Próbáld meg feltenni, vagy ha fent van leszedni. És nem tom milyen kodek-ek vannak fent, de az ilyen kodek pakkokat felejtsd elNálam már többször bekavartak, volt, hogy játék nem ment miattuk.
Na közben megelőztek
-
katt777
félisten
Esetleg elfelejtetted az Avivo-t feltelepíteni? Van lejátszó, amely beépített codec-kel dolgozik, szóval ott lesz a bibi.
Más: skacok, tesztelgettem megint alap órajelen, és a Chillával elért extra tuninggal bizony nincs kihajtva a 3870 3D06 default beállításokkal (azaz 1280x1024-ben), 200 SM score hiányzik (és ez E8400, nem holmi E6xxx, amely ráadásul még veri az X2-t. AMD-tulajok, mi lesz veletek 48xx kártyákkal?
-
szitaati
aktív tag
CCC-ben kell állítgatni, az a baj,. hogy most nem Ati-s gépről írok, szóval nem tom Neked megmondani, h pontosan mi a beállítások neve, de több opció is létezik:
1. beállítod klón módba a TV-t és moncsit, ekkor a TV-n pontosan ugyanaz fog megjelenni, mint a monitoron
2. Be lehet konfigolni úgy is, hogy külön monitorként kezeli a TV-t is, és kiterjeszti rá a winfos asztalt is. Én ezt használom.
3. Van ez a theater-mód Atinál, ekkor minden videó automatikusan a TV-n jelenik meg full képernyőn, de asszem ezt is lehet állítgatni.Valaki aki meg tudja nézni a beállítások neveit javítson ki
(ha vmit rosszuil írtam akkor is) -
FeRRaR1
őstag
én felül szoktam vezérelni a frissítést hogy annyi Hz n mennyen, mint az asztalon, mindenhol, illetve tuningolhatsz is, és a Catalyst AI t is állíthatod, illetve itt tudod ki tenni full képernyőre a TV n ha akarod, de egyébként semmi extra beállítás nincsen, max az AI állítással nyerhetsz pár FPS t de ez játék függő, a Crossfire konfigosok Disableden használják
-
katt777
félisten
850/1198 ált. üzembiztos. Ha nem megy ennyit, tré példányt fogtál ki. Chillával nekem 877/1350, amit stabilan visz, de ha tuninggal játszom, akkor inkább 877/1300. Pár száz 3D pontot jelent a Chillával (vagy hasonló hatásfokű hűtővel) elérhető extra hűtéssel. FPS-ben nem sok.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Formula-1
- iPhone topik
- OpenWRT topic
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest