- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Magisk
- Poco F7 Pro VAGY Nothing 3a Pro ?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomBoy1986
veterán
Menne a Windsor is, csak az melegebb, többet fogyaszt, régebbi. Ráadásul kevésbé tuningható, ami mondjuk most nem szempont
Szóval ha ott veszed a környéken, akkor az eladót kérd meg, hogy G2 steppingű legyen, azaz ezek közül valamelyik: [link]
szipak
Mennyiért vennéd azt a tápot? Mert én 12K-ért láttam, s az igencsak sok érte. Szerintem ne centizd ki ennyire, inkább egy FSP 400W körülit nézz ki (olcsóbb és nagyobb). -
TomBoy1986
veterán
Semmi gyorsulást nem érnél el több RAM-mal. Egy nagyobb CPU segít csak ezen
És elég sok érv szól amellett, amit javasoltam neked. De ha az túl sok, akkor se egy Windsor magos CPU-t vegyél!
Ezek jó választások még:
[link]
[link]
[link]Mindegyikkel könnyen elérhető a 3GHz - ha jó alaplap van alatta. Ha nincs, az viszont probléma, mert akkor mélyebben kell zsebbe nyúlni, vagy a már előbb említett 5000+ BE-t megvenni. Egy ilyen 3870-eshez kb. egy 3GHz-es X2 dukál 1280*1024-es felbontás mellett. Ha kisebb felbontáson játszol, akkor a még ennél nagyobból is profitál.
MOD:
Most látom az alaplapod, a fenti CPU-kat el kell sajnos felejteni.
- Ez az a lap? -
Megnéztem, a lap támogatja az 5000+ BE-t, de majd BIOS-t kell frissíteni előtte nagy valószínűséggel.Szóval csak 5000+ jöhet szóba, mert nem épp egy tuninglapról beszélünk.
-
TomBoy1986
veterán
Csak CPU-t.
Egy ilyenre kellene benevezned: AMD Athlon 64 X2 5000+ AM2 BOX Black Edition
Mint látod 16K, 2.4K-ért házhoz viszik, esetleg még egy jó hűtő sem árt (mivel nem adnak hozzá), ahhoz ezek közül valamelyiket javaslom:
[link]
[link]Még az fontos lenne, hogy add meg a pontos típusát az alaplapnak, hogy biztosan támogatja-e a CPU-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3DMark05 eredmények
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo 3DS és DS topic
- Hardcore café
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP OMEN 3080Ti
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest