- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 55 - bemelegítő kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bundás22
őstag
jó nekem akkor se svappol
én 1 gigával elgépészkedek, eddig nem svappolt semmi, főleg meztelen XP sp1-gyel ami 170 megát foglalt a task manager és az everest szerint
lol 1024-170=854 mega kevés gémnek kell
a 2 gigát csak a hülyéknek írják akik gépe tele van szarokkal(letöltő,tűzfal, spyware, mindenféle hulladék és csodálkoznak hogy c2q-juk 4 gigával lassú)mike32: minek kapcsoljam ki? hülyének nézel? nekem 1 giga ramom van
gaboman: hát ne haragudj nekem érdekes módon nem svappolt [link], úgy toltam végig
arról nem tehetek h rosszul használod az egyébként több ramodat
nézd meg mennyit foglal a 2 gigából, majd megnézem én is 800mb-nál nem többet, különben nekem is svappolt volna -
aginor
veterán
Szerintem egy, a technológia határán futkároszó gddr3-nak nem lesz jobb számottevően az időzítése, mint egy moderált órajelű gddr4.nek.
Igazábolt ez a zalmanos 3870, csak egy emelt órajelü 512mb-os 3850.gempula: kb 12%-kal lassabb memória szinten mint a referencia, de én úgy hallottam, hogy 1ns-os memó van azokon is, tehát tuningal 1000MHz fölött is szépen el kellene szaladgálnia.
-
cowboy_bebop
őstag
Itt meg az egész teszt: Sapphire Atomic HD 3870 Review
Lehet h. ez még jó sokáig drága marad.. -
Pocok9b
aktív tag
Akkor elmondanám sajna...
Gyári driverrel,7.11,7.12 megy a heroes5, 3dmark05-06.
De ha cod4-ezni akarok márpedig akarok akkor 10-15fps max 20
És ha megnézitek az adatlapom van vas...
Szóval nagyon el vagyok keseredve h. mi a búbánat lehet itt....
És ezt a 10fps-t ami valamikor csak 2-3 1024x768 High 4xAA-val ami nevetséges...
Én csak azt szeretném h. mennyen 1920x1200-ba simítások nélkül minden maxon... -
katt777
félisten
Erőltetett ez az egész.
Jóval előbb már írtam róla, hogy szedhetem ki a cuccokat a ház elejéből, ha ezt be akarom pakolni. Ja, és szépen megfogja majd a légmozgást a házban, úgyhogy előre lehet készülni a kazán-effektusra.
Van egy CF chipset a lapon, meg akkor még 2 ha 2 kártyát használok, sztem elvész a teljesítmény. Igaz, egy kari még mindig olcsóbb, mint 2 db 3870-es, csak kérdés, hogy már azzal az egy integrált CF-fel nem veszik-e el a kraft.
Egy jó kari kéne 1 gpu-val, de úgy fest, hogy ez nem megy az ATI-nak. -
Bali27
addikt
Mindenki igérget? Mármint a gyártók által megszabott árról beszélsz? Sztem az nem a mindenki kategória.. It tmagyarországon van sajnos irreális szemlélet.. És azért ha egy átlag magyar fizetése nettó 80.000 ft, akkor a 75 .000ft os kártya amit a gyártó 48-50 000 Ft ra lőtt be kicsit drága...
-
Templomegere
senior tag
na de mindenki szidja hogy ilyen meg olyan meleg .... most akkor szar vagy sem a gyári ?
annyira nem foglalkoztam vele még , de idle 60 fokosak a kártyák ....... és elég szar mindig rivatunerezni hogy minden jó legyen . Ha meg felteszem 50%-ra a ventiket akkor meg már hangosabb mint a gép többi ventije . Én sem szívesen dobok ki cirka 15e ft-ot zalmanra ........ha nem kell .megnéztem .... 7300GT , akkor meg minek izgat a 3870 Vmod?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Filmvilág
- VR topik
- További aktív témák...
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest