- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sundesz
addikt
Sziasztok!
Láttam egyik boltban Sapphire 3850 256 MB-os VGA-t 19K-ért, ez már nagyon jó ár érte. Kérdés, hogy 1280*1024-hez, szűrők nélkül elég ez, vagy inkább az 512 MB-os? Tehát ha szűrőt nem használok, attól még van olyan játék ami profitál a +256-ból 1280-ban?
-
Sundesz
addikt
Nekem nincs gondom a mostanival sem a Crysisen kívül, külön hotfixel megnem akartam tökölni, de azzal biztzos jó lenne. Sebesség sztem ok. CoD4, ProSreet, UT3, MoH, Bioshock mind szépen fut.
ATI-m utoljára egy 9800 Pro volt, azzal sem volt gond driverek tekintetében, meg másban sem. -
Sundesz
addikt
Egyébként az új 7.12-es Catalystnek nem kéne már lassan megjelennie?
-
Sundesz
addikt
válasz
mario1111 #8629 üzenetére
Sztem az NFS-ben a remegés egy effekt akar lenni, de nem akarok hülyeséget mondani.
Egyébként a proci tényleg vissza tudja fogni, nekem az E2160 1.8-on 2000 ponttal kevesebbet csinált a 3DMark06-ban, mint 3.0-on, és ez a különbség nem csak a CPU tesztben jött ki, a game tesztek is sokat gyorsultak. Ellenben a régi 7600GT-nek meg szinte mindegy volt, hogy mennyin megy a proci. -
Sundesz
addikt
34C valód adat, 2D-ben a GPU 300-on megy és a feszültésg is 0.2V alacsonyabb azt hiszem. Szal reális, nekem is 40C alatt van.
-
Sundesz
addikt
válasz
Gorneck #8474 üzenetére
Én is annyit keresgéltem ilyen karit, összes jobb budapesti bolt árlistáját átböngésztem és mindenhol 50 körül volt. Aztán Baján (ahol lakom) megnéztem egy ottani bolt árlistáját teljesen más okból és nem hittem a szememnek, volt Sapphire HD 3850 43K-ért, és ráadásul több darab is.
-
Sundesz
addikt
Valamivel be lehet állítani a ventit, hogy mondjuk terhelés alatt mennyjen nyugodtan 70%-on, viszont amúgy meg csak 25%-on. RivaTunerrel csak fixre lehet belőni, nem?
-
Sundesz
addikt
1.8-ról 3.0 GHz-re húzva az E2160-at 7400-ról 9400-ra nőtt a pontok száma. Ezt már szeretem.
-
Sundesz
addikt
Ma szert tettem én is egy remek 256MB-os Sapphire HD 3850-re, 7600 GT után nagy váltás. Proci tényleg nagyon vissza tudja fogni, Core 2-vel 1.8GHz-en csak 7400 pontot dob 2006-os 3DMark-ban.
Viszont amit nem értek: Crysis menüje szaggat, sőt még a kis intro videók is (EA, NV, Intel), ez mitől lehet? A game amúgy rendesen fut.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Háztartási gépek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest