- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- A HMD visszalép az USA piacáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem is ilyen van és nagyon jó! Tuningolni én nem tuningoltam és nem is fogom, de Crysis 1024*768-ban, minden magason 27-35 körül van az FPS, mentéskor esik csak le jobban, de csak egy pár pillanatig! Igaz még csak az elején tartok. Nekem minden alapon 3DMark06 9383 pont, az szerintem nem rossz!
-
pisti
őstag
Ha tervezed a VGA cserét is nemsoká, akkor oké. Mert emellett a konfig mellett meg a VGA lesz a leggyengébb láncszem, nameg jön ha minden igaz mostmár tényleg nemsoká(ebben a hónapban debültának ha minden igaz) az E8x00 C2D széria is, hamár ennyit szánsz procira, akkor inkább egy olyan kis 45 nm-es drágaszágra kéne áldozni, addig meg egy jól meghúzott E21xx-el is vígan ellehetsz.
4 GB RAM is felesleges perpill, bár elég olcsó most a ddr2 az igaz, de ha játszani akarsz akkor jobban járnál, ha egy ekkora összegből már vmi komolyabb VGA-t is vennél.
Tehát szerintem az alaplap az okés + vmi E21xx (14-20k) + 2GB RAM (mondjuk 13k, de 10-ből is lehet 800-as GEIL VALUE-t), a maradékból meg vmi jókis VGA-t. Ha ügyesen csinálod még egy HD3850-et is beleszoríthatsz egy ekkora összegbe. 20k alaplap + 16k E2160 + 10k 2GB RAM = 46k ; 84k - 46k = 38k, annyiból pedig egy 256-os HD3850 ki kéne hogy jöjjön.
A procit tuningolhatod ( az alaplap meglesz hozzá ) 3GHz környékén már kellemesen kihajtja a HD3850-et is. Aztán ráérsz még procit meg memót upgradelni mikor igazán szükség lesz rá.
Egy ilyen konfig sokkal "potensebb" lenne játékok alatt is. Mint amit írtál egy 7600GST-vel.Dare2Live: Jaja. Érdekes egybeesés.
-
pisti
őstag
Ennél ami erősebb és érdemes lehet vele próbálkozni az mondjuk egy HD2600XT / 8600GT lehet, nemtudom HD videókat/filmeket nézel-e, de mondjuk egy ilyen VGA-val ezen a téren is jobban állnál. Meg valamelyest talán gyorsulna is néhány játék. Az a baj, hogy a proci - szerintem legalábbis - nagyon gyenge, az még van hogy a 7600GST-t sem bírja el jól, D805-ös tapasztalataim alapján írom ezt, éppen 7600GST-m volt akkor.
Mondjuk egy olyan CPU igényes játékot nézve mint a TDU, jobban járnál ha megtartanád a 7600GST-t és vennél valami Core2 alapú rendszert alá. Akár egy 8000Ft-os kis Pentium megráncigálva gyorsabb tudna jóval lenni mint az a proci. Mert a TDU-hoz elég egy 7600GST - 1024*768 High (vagy akár kis tuninggal 1280 High) beállításokhoz is (saját tapasztalat), viszont az a proci képtelen kihajtani azt a ~25-30fps-t amit tud egyébként ebben a játékban az a VGA.Mikkel akarsz játszani, az a fő kérdés. Ha újabb játékok is képbe kerülnek, akkor mindenképp érdemes lenne acélosítani a rendszert is a VGA alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Reklámblokkolók topikja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Renault, Dacia topik
- OpenMediaVault
- Gaming notebook topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest