- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Orion
veterán
Pár perc erejéig hozzám került egy Sapphire HD4670. Gyorsan be is dobtam öcsém gépében, sajnos az XP már eléggé szar és sok ramot zabál a gép. Ebben a gépben egy Gigabyte HD4850 ref hűtős, alapórajelen 12200 pontot ért el 3DMark06-ban.
A HD4670 eredménye alapórajelen 8090 3DMark06 pötty. Sajnos több tesztre nem volt időm, 9.1-es drivert raktam fel neki, az is kínszenvedés volt mire a régit leszedtem és ez normálisan működött, driverben nem állítottam semmit.
Hűtésről annyit, hogy idle-ben ez is hangtalan, mint a nagybácsi. Nah de játék alatt a kicsike is tud hangoskodni, persze sehol nincs a 4850 ref cooler-jéhez képest.
-
D.Orion
veterán
válasz
Mákosmetélt #4303 üzenetére
Asus-on Arctic Cooling hűtés van, szóval nem lehet olyan car.
Sztem is jó választás, bár én nem szeretem az Asus-t.
-
D.Orion
veterán
válasz
Taifa Díaz #4252 üzenetére
Hát te kiváló társaság lennél Kiszel Tündének ha az itt leírtakat komolyan gondoltad.
Már egy 6600GT is többet evett 70W-nál, nézd már mikor kellett arra AC S1 szintű hűtés.
-
D.Orion
veterán
Hát igazság szerint jelenleg nem légszükséglet még a HD port. Lehet, hogy Sapphire lesz belőle. Azt viszont nem tudom eldönteni, hogy 4650 512MB GDDR3 vagy 4670 512MB GDDR3 legyen. Az órajelek közt azért van némi különbség, de én szeretek kísérletezni: 600/700 vs. 750/1000. Jó lenne tudni, hogy milyen ramok vannak a 4650-en. Az ár különbség kb. 2K, de olyan vonzó a HD port. Igaz jelenleg még nem venném hasznát.
Szerk.: 1GB-ost nem veszek az tuti, mert lassabb ramok vannak rajta(873MHz) és egyébként sem használja ki a kártya.
-
D.Orion
veterán
Helloka!
Érdeklődni szeretnék, hogy a HD4670 gyári hűtését mire érdemes lecserélni, ha egyáltalán ez szükséges. A kiválasztott kártya egy Palit HD4670 Super, sajnos az AC S1 és Chilla kiesik, mert erős a gyanúm, hogy nem férne el. a hagyományos monitor csati miatt.
-
D.Orion
veterán
És azt gondoltátok volna, hogy ez a kártya már több, mint 20 napja megvásárolható
egyes tőlünk(talán Európától) is messzi óperencián túli helyeket? Plusz sajna akadt már némi hiba is egy tulajnál.
Mindenesetre ha ideér hazánkba, akkor én egy ilyennel csatlakozok hozzátok, hacsak ki nem adnak valami hasonló jót más gyártók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 3D nyomtatás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- Eredeti játékok OFF topik
- Mikrotik routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest