- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badman 4ever
őstag
válasz
FaKing #10511 üzenetére
Én például az utolsó hivatalos Catalyst meghajtót, a 12.6-ot használom hozzá:
Windows XP 32-bit
Windows XP 64-bit -
Badman 4ever
őstag
Amikor a Catalyst települ, kicsomagolja magát, alapból a "C:\AMD\" mappába vagy oda, ahova megadod neki. Ebben a mappába a következő fájlt kell keresni: "...\Packages\Drivers\Display\XP_INF(Ez Windows 7 alatt gondolom "7_INF" néven van.)\[sok szám].inf"
Ha ezt megnyitod akkor látod az eszközazonosítókat és hogy azokhoz mit kell telepítenie a gépnek és hogy. Ha megérted a rendszerezését a fájlnak, akkor ide 2 új sort hozzáadva és beírva a videokártyád eszközazonosítóját (amit pl. az eszközkezelőből tudhatsz meg) a Windows képes lesz a videokártyád telepítésére, ha ezt a fájlt betallózod neki, amikor kiválasztod az eszközkezelőben a videokártyád tulajdonságainál az illesztőprogram frissítését. Ezt értem a manuális telepítés alatt, amikor a Catalyst Install Manager mellőzésével telepítünk. Ez utána még a Catalyst Control Centert fel kell telepíteni, ezt a "...\Packages\Apps\CCC\" mappából teheted meg, ahonnan a Control Center komponenseit egyesével fel tudod telepíteni. -
Badman 4ever
őstag
válasz
treck1985 #10505 üzenetére
Szia!
Ha a kártyával semmi gond és csak a Catalyst inf fájljában nincs ott a kártyád, akkor a probléma gyorsan orvosolható, elég ha beírod a kártyád eszközazonosítóját ebbe a fájlba és utána manuálisan telepítve a meghajtót nem szabad, hogy gond legyen. Ilyen módon tudtam magamhoz az AGP-s HD 4650 mellé például nem AGP Hotfixes meghajtót telepíteni nem egyszer, ami tökéletesen működött is.
-
Badman 4ever
őstag
Szia!
Nálam a HD 4650 AGP túlhajtva (mert mindig úgy jár bekapcsolástól számítva), ezzel a vacak kis hűtővel alapjáraton 55-60 fokon jár, terheléssel ez 75 fokig megy fel. Egyszer kipróbáltam lekapcsolt ventilátorral ezt a hűtést, ugyanígy túlhajtva, hogy meddig megy fel a hőmérséklet és az lett az eredmény, hogy 118 foknál leállítottam a tesztet, mert a kártya még mindig bírta a strapát, gyakorlatilag hibázás nélkül forgatta a szőrös kockát, de melegedett volna még tovább.
Szóval az a 60-65 fokos terhelés melletti maximum teljesen jó.
-
Badman 4ever
őstag
-
Badman 4ever
őstag
válasz
satinskirt #10191 üzenetére
Amit venni akarsz a legerősebb AGP-s videokártya, ha nincs hozzá kétmagos processzorod, akkor nem érdemes ezt venni, elég valami olcsóbb HD szériás Radeon. A tápodban nem vagyok biztos, hogy bírná az új kártyát.
-
Badman 4ever
őstag
válasz
Nightvision1 #10066 üzenetére
A teljesítmény semmit, viszont hiba esetén nem indítja újra a driver a VGA-t, szóval lefagy a gép.
-
Badman 4ever
őstag
válasz
Nightvision1 #10064 üzenetére
Igen, így gondoltam, viszont a 49 fok terheléssel az nagyszerű, nem ez lesz a gondod, az biztos.
Drivert próbáld meg újratelepíteni vagy kapcsold ki a VPU Recoveryt. -
Badman 4ever
őstag
válasz
Nightvision1 #10062 üzenetére
Az tökéletes, terhelés alatt mennyi? Például FurMark mellett.
-
Badman 4ever
őstag
válasz
kovacsroli #10018 üzenetére
Köszi!
A driver lelőhelyet meg már megmutatták. -
Badman 4ever
őstag
válasz
kovacsroli #10007 üzenetére
Amikor én ilyenbe futottam, tényleg a telepítő volt a rossz és letöltöttem újra. Úgy már működött.
-
Badman 4ever
őstag
válasz
Ventur@ #9999 üzenetére
Igen, lehet, hogy öregszik a RAM vagy inkább a meleg tesz be neki, ha olvastad a legújabb PH! tesztet az ASUS ARES-ról ott is ezt írták:
Mivel a kártyák a nagy melegben már alapon is hibáztak, ezért csak óvatos tuninggal próbálkoztunkA meleg nagy ellenség, ha nincs hűtőborda a VRAM-on, én tennék rá, a saját HD 3650-em GDDR3-asaira is raktam és nem drága dolog, 800-1000 forint környékén van egy alumínium 8 darabos szett és 2000 Ft a réz változat és lehet, hogy így nem lesznek képi hibák alap órajelen. Esetleg vennék rá új hűtőt, ami hűti a memóriákat is vagy kipucolnám a jelenlegi hűtőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Építő/felújító topik
- Zyxel NAS326
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- EVGA RTX 2070 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 2080 Ventus 8GB OC
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest