- iPhone topik
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandiie
aktív tag
Mit ajánlotok ATT helyett, amivel beállíthatok hőmérsékletfüggő ventiszabályzást saját értékekre?
-
bandiie
aktív tag
szasztok!
sapphire 4670-em van... hogy tudom azt megoldani, hogy manuális ventiszabályzás mellett ne 20% legyen a minimális sebesség, hanem 0? egyáltalán van erre lehetőség?
-
bandiie
aktív tag
-
bandiie
aktív tag
válasz
#19617792 #3551 üzenetére
Háát... a rendszer elég friss. 1 hónapos sincs még.
Van fenn x86 is, másik partíción.
Majd később ujraindulok azon is, egy napig használom azt, hogy kiderüljön ott is jelentkezik-e a probléma.
De rákerestem googlebe, nagyon sok volt a találat. Valószinűleg azok nagy részben 32 bites oprendszeren történtek, hisz nem sokan használnak még 64 bitest. -
bandiie
aktív tag
Senki sem tud valamit tanácsolni, (#3532)-vel kapcsolatban?
Azóta ujratettem még1x a drivert, + kipróbáltam az előző catalystot is.
Sűrűbben jelentkezik mostmár a probléma. Elfeketedik a kép egy pillanatra, majd a win feldobja a hibaüzenetet, hogy:
"az atikmdag képernyőillesztő nem reagált és utánna sikeresen helyreállt"Google-ba keresgettem, de mindenhol csak azt irják, hogy drivert frissitsek, tegyek vissza régebbit, stb, de ezek már megvoltak.
Vmi ötlet esetleg?
-
bandiie
aktív tag
Sziasztok!
Tnap este nagy nyugodtan filmezgettem, mikor egyszer csak eltünt a kép a tv-ről.
Felkeltem az ágyból, bekapcsoltam a monitort, majd pár mp múlva Display Driver-es Blue Screen fogadott."atikmdag" fájlal volt ASSZEM problémája. Annyi biztos h a fájl nevének első 4 betűje "atik" volt, csak mivel félálomba vtam már, nem irtam fel, csak végigolvastam és reseteltem.
Korábban már a windows is dobott hibaüzenetet, ezzel a fájlal kapcsolatban. Azután ujratettem a drivert, de most megint nincs rendben valami, hisz mióta Vistat használok, egyszer sem volt kékhalálom.
Windows Vista Ultimate SP1 x64 + HD4670
Ezután ujraindítottam a gépet, kb 3-4 perc volt, mire rendesen betöltött és lehetett használni, pedig 30mp alatt beszokott teljesen tölteni.
Kérdés: Mi lehet a probléma? Mit tegyek? Tegyem fel esetleg a 8.11-es Catalystot?
-
bandiie
aktív tag
Na megoldottam a képvibrálást!
Visszavettem alapórajelre, igy tökéletes egyszerre mindkét megjelenítőn a kép, viszont túlhajtva újra elkezd sz@rakodni. -
bandiie
aktív tag
-
bandiie
aktív tag
Erre valaki?
[link]
Plusz infó, hogy az előző kártya nem csinálta ezt, csak ez. És csak akkor villódzik ha elinditok egy filmet... -
bandiie
aktív tag
Nos belőttem a tv-t 2. megjelenítőnek, de van egy kis probléma.
Folyamatosan beremeg a kép, bevibrál, mintha épp csörögne a telóm a készülék mellett.
Ha megcserélem a megjelenitőket (szval a TV az első számú és a monitorom a 2.), akkor a monitor képe csinálja ugyanezt, szval a kábellal és a csatlakozásokkal nincs probléma.Nem tudja valaki esetleg, hogy ez mért van?
-
bandiie
aktív tag
válasz
barnam_ #3330 üzenetére
Hát nem hiszem hogy más lenne az 1 gigáson. Sztem megvan mért nem melegedett.
GTAIV Benchmark:
Statistics
Average FPS: 23.02
Duration: 37.22 sec
CPU Usage: 96%
System memory usage: 67%
Video memory usage: 42%Kicsit CPU limiten vok.
Sürgősen kell egy új lap, hogy húzhassam (E2160).
2D: 165Mhz
3DL: 299Mhz
3D: 800MhzCCC 800-ig engedte hajtani, memoryt 923 Mhz-ig.
Most pihen egy ideje, 39 C. Venti 20%-on megy ilyenkor, hangját nem hallani.
Egyébként GTA-n kivül óriási a javulás a játékokban, még ezzel a gyenge procival is, úgyhogy szerintem jó vásár volt ez a kártya.
Mindjárt futtatok Vantaget, majd utána megnézem meddig melegszik.
-
bandiie
aktív tag
2 óra játék alatt az 50°C-ot sem érte el az 1 gigás Sapphire.
2D-ben 35-37°C.Játék alatt nem hallani a hangját, engem legalábbis nem zavar.
-
bandiie
aktív tag
Már tárgytalan, sikerült megoldást találnom:
Exit and close all applications currently running on your PC.
On Start > Run type Regedit and press the Enter key.
Next, navigate to the following registry key:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\ Control\Class\ {4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}
Delete any of the following registry entries if they exist under this key:
LowerFilters
LowerFilters.bak
UpperFilters
UpperFilters.bak
Restart your PC and open My Computer to ensure that the CD-ROM drive is visible.
Also, open the Device Manager again to ensure that the yellow exclamation mark and the error code is now gone. -
bandiie
aktív tag
Na megjött a kártya... elsőre tényleg elég hangos, pedig a tápom is az.
Viszont most telepiteném a játékokat, de nem látja a win a DVD romot.
Tegnap még jó volt. Eszközkezelő látja (felkiáltójelet rak rá), BIOS is, de sajátgépbe nem látszik. Vista x64. Rebootolok 32 bitesről, az látja.Igy nemtudom fellőni a játékokat, pedig már tesztelném a kártyát. Vki segitsen pls...
-
bandiie
aktív tag
Lehet hülye kérdés, de ha eszközkezelőben eltávolítom a jelenlegi nvidia kártyám és vele együtt bepipálom h távolitsa el az illesztőprogramot is, akkor rendesen eltávolitja (Vista) ?
Csak azért kérdem, mert nem sürün váltok nvidia - ati közt, de mikor legutóbb tettem gondjaim voltak a driverekkel...
-
bandiie
aktív tag
aham.
3 gb memóriám van most (1*2 + 1*1), meg egy 3.29 gigás lapozófájl. vista x64. sztetek kikapcsoljam, vagy jó ha van? -
bandiie
aktív tag
Lapozófájlt mért érdemes offolni?
-
bandiie
aktív tag
-
bandiie
aktív tag
PCX-től most először rendeltem, de minden bizonnyal utoljára!
Hétfőre hozzák csak a kártyát. Kedden rendeltem.
Az majdnem egy hét. -
bandiie
aktív tag
válasz
Utilitas #2927 üzenetére
Egyetértek egyébként... Elsőre nem is figyeltem h Kecskeméti bolt. Nézegettem egy hete a Kecsói boltokat, de mindenhol csak GB volt ahol szoktam vásárolni.
Bazz jobb lett vna Centerbe megvenni...Na mind1 reméljük nem lesz gond vele, és nem kell futárral gariztatni. Mindenesetre ha igen akkor van pár tartalék vga-m, most lesz +1, amit most cserélek.
-
bandiie
aktív tag
válasz
barnam_ #2914 üzenetére
Nem tudok majd mérvadó testet készíteni sajnos, mert a GTAIV elég processzorfüggő játék, és csak egy E2160 áll rendelkezésemre 1.8 Ghz-en. Lapom miatt húzni sem tudom...
Alaplap és processzor csere majd 2009 első negyedévében esedékes. Addig remélem sokat esik a Quadok ára... -
bandiie
aktív tag
Na végre megrendeltem a kártyát.
Sapphire-ra esett a választás, 1 gigásra. 25k kiszállítással Kecskemétre.
Pcx.hu-tól jön, innen még soha nem rendeltem semmit... -
bandiie
aktív tag
Honnan rendeled, hogy postával 20k, ha szabad megkérdeznem...?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest