- iPhone topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fer
őstag
válasz
Badman 4ever #10513 üzenetére
És ezzel gyorsabb mint a 11.12-vel? Mert akkor lecserélem!
-
treck1985
tag
válasz
Badman 4ever #10508 üzenetére
Az a baj, hogy a Windows eszközkezelő sem ismeri fel a kártyát, és hiába módosítottam az inf fájlt, azt írja, hogy a legfrissebb driver van telepítve. Lehet, hogy a kártyával lesz valami gond? Eddig semmi probléma nem volt vele, az előző Win7el hibátlanul működött.
-
treck1985
tag
válasz
Badman 4ever #10506 üzenetére
Az inf fájlt és az eszközazonosítót hol találom meg, és pontosan mit értesz az alatt, hogy manuálisan telepítem?
-
tasakos
tag
válasz
Badman 4ever #10260 üzenetére
Nem tudom, mert kiolvastam a biosát és abban elvileg benne vannak a 2d-s órajelek meg h mennyire kellene levennie, gondolom akkor csak van benne. Azt tudom h vannak olyan kártyák amik nem veszik le, de én úgy láttam, hogy ennek a bios szerint is le kéne, h vegye az órajeleket. Ja és egy észrevétel: mindig azt írja ki a gpu-ra, hogy 99%-ban használt...
-
Nightvision1
tag
válasz
Badman 4ever #10065 üzenetére
Ha kikapcsolom a VPU Recoveryt,miben fog változni a teljesitmény?
-
válasz
Badman 4ever #10038 üzenetére
AZ igen ezt jol benéztem
-
kovacsroli
senior tag
válasz
Badman 4ever #10014 üzenetére
Én is gondoltam erre, hisz ez a legegyszerűbb, de letöltöttem 2 helyről is és mindkettő hibás volt.
Esetleg ha nem fáradtság és neked még meg van, nem küldenéd el nekem mail-be?
Egyébként grat a 10000-ik hsz-hez -
Ventur@
senior tag
válasz
Badman 4ever #10000 üzenetére
Ezt a VRAM hűtős dolgot még kipróbálom. Van otthon egy Zalman VF1000LED-em, ahhoz adtak ilyen ramsüniket. Rádobom hátha segít (meg rádobom a hűtőt is.Hátha alapon
). De őszintén megmondom, hogy kezdem elveszíteni a hitem
. Tegnap leszedtem a 10.5-őt majd feltettem a 10.4-et. Gyári órajelen mind GRiD és mind FurMark alatt gond volt (kb. 2-3 perc után már jelentkeznek a gondok!). Levettem 750-re a VMEM órajelet. Ott is gond volt. 720-on nincs gond
. Komolyan kezd idegesíteni már ez a vga
.
Tippet köszi
. Jön a hétvége lesz időm vele szöszmötölni. Aztán ha nem jó hétfőn megy garba. Jobbat már nem tudok kitalálni
.
-
Ventur@
senior tag
válasz
Badman 4ever #9998 üzenetére
Az a gáz , hogy semmilyen szinten nincs húzva a VGA. De kaptam tippet másik topikban amit te is írtál
. Csökkentettem a vmem órajelét 10%-al. Így 5 perc után nem volt képhiba FurMark alatt és 10 perc GRiD után is okés volt. Remélem így marad
.
De ha nem volt húzva, ilyen hiba mitől lehet? Kezdi megadni magát a kártya
?
-
] StRucC [
csendes tag
válasz
Badman 4ever #9847 üzenetére
Nekem AGP 4650 xfx ... 10.5 szerintem tuti
-
Nimda
addikt
válasz
Badman 4ever #9845 üzenetére
Igen tudom,de érdemes e váltani?Olvasom a fórumokat,de semmi konkrétumot nem tudok kivenni,mindenki panaszkodik valamire a driverek kapcsán.Lassan rá kell nekem is jönnöm,hogy tökéletesen müködö driver nincsen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest