- iPhone topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
R.P.
aktív tag
válasz
bandiie #3566 üzenetére
Én nem hajtok túl, de kékhalálom ilyen közben nekem is volt egyszer, de sokszor volt ezen kívül is kékhalál. Mostanában egy ideje egyáltalán nem, Isten tudja miért.
XP-n soha az életben 5-6 év alatt nem volt kékhalál, pedig volt hogy 3 évig használtam XP-t, és több gépen, és egy telepítést több gépen, meg egyéb csúnyaságok.
-
R.P.
aktív tag
válasz
bandiie #3552 üzenetére
32 bites Vistám van, mostanában nekem is csinált ilyet, sőt olyan is volt, hogy kb. 10-szer próbálta magát újraindítani, aztán lelőttem a gépet, mert nagyon nem ment neki. Általában első után visszaáll.
Csak akkor csinálta amikor 2 monitor volt rákötve kiterjesztett asztallal a gépemre, amióta rendesen csak egy monitorral használom semmi baja nincs. Szerintem nem végzetes probléma, feltéve ha nem olyan gyakori és rendesen visszaáll utána. -
naraic25
csendes tag
válasz
bandiie #3292 üzenetére
Tegnap raktam össze Saphire HD 4670 1GB kártyával gépet, és ati driver nélkül nem szabályozta a ventit. Utána 2D-ben nincs hangja, sőt volt pár olyan játék amikor szintén nem volt hangja. 45 - 46 fok fölé soha nem melegedett. Nagyon jó kis kártya.
Az 512 MB -oshoz képest alapból csak a memória órajele különbözik /1000 helyett 873/ viszont 1000-re húzva ugyanaz vagy jobb a teljesítménye. /pl Crysis Warhead full grafikán az 1GB-ossal nem akadt, az 512-vel pedig igen.
-
Gabis
őstag
válasz
bandiie #3209 üzenetére
azért mert a lapozófájl a winyón helyezkedik el és annak az elérési ideje jóval több mint a memóriának, ha a lapozófájl ki van kapcsolva akkor a memóriából gazdálkodik és nem tekeri fölöslegesen a winyót (lényegében ennyi de majd jönnek az okosok és úgyis elmondják pontosan mi is ez)
-
-
Utilitas
tag
válasz
bandiie #2931 üzenetére
Én már egy hete tudok minden árat Kecskeméten.
Az első link nem sikerült, ezt akartam linkelni.
[link]Egyébként meg tényleg mindegy.
Az a fontos , hogy jó legyen.Én alaposan végigszámolgattam, hogyan járok jobban.
Árban tudtam volna olcsóbban ( konfigot ) , de a biztonságra is mentem, így egy kompromisszumos döntésként rendeltem helyben.Minden jót
-
Utilitas
tag
válasz
bandiie #2923 üzenetére
Valóban drágább 240Ft-al.!!!!!
De azonnal itt helyben minden eshetőségre...
Ennyit nekem nem ér meg 240 Ft.Pl. azt a konfigot amit ma vettem kb. 4.000.Ft-al olcsóbban is megvehettem volna Ipontól.
De...
Én már küldözgettem eleget ( tisztelt Ipon nem rátok vonatkozik) hibás műszaki cikkeket és elegem volt.
125.000.Ft- os tételnél nekem megér 4.000.Ft-ot az a tudat, hogyha baj van, akkor csak leszaladok a szomszéd háztömbbe és ott a segítség.Én így gondolom, természetesen mindenki maga dönt....
Minden jót
-
Utilitas
tag
válasz
bandiie #2912 üzenetére
Hali!
Ejnye,ejnye !
Máskor kicsit figyelmesebben is vásárolhatnál
Ez nem a reklám helye, de
[link]És még olcsóbb is...
Esetleges probléma esetén szervíz helyben....de pl. itt is olcsóbb
[link]Ma reggel volt még egy harmadik helyen is de ott már elfogyott...
Egyébként erre a karira 512MB elég, én is ugyanezt rendeltem itt helyben Kecskeméten 21.450.Ft-rt:::
Ennyi felárat nekem megér, főleg mivel egy konfiggal együtt volt a beszerzés.Minden jót
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- EVGA RTX 2070 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest