- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kisza25 #6432 üzenetére
Érdemes lenne a toplistára nevezned, mert 3 magos Phenom-mal még nincsen rajta szereplő, sőt egyáltalán K10 procival sincsenek, egyből második is lennél, ha megfelelő az eredmény
[link]
vviktor1 majd megnézem neked én, W7 alá is regisztrálni fogom majd a 3dmark-ot és tesztelek vele még sokat, ha eljutok oda egyszer, illetve leülök mark-olni.
-
vviktor1
aktív tag
válasz
kisza25 #6156 üzenetére
Szép eredmény, ez a névleges órajele a procinak ? Hőfokok hogy alakulnak (procc. vga) ?
Most a 2féle memória különbségének akarunk a végére járni, ha lesz módom beteszem az én gépembe azt a gddr3-as kártyát próbaképp az lesz a tuti, hogy mi a kánya azzal az E5200-vel az meg holnap kiderül remélhetőleg. -
brownus
veterán
válasz
kisza25 #2580 üzenetére
vegyél egy e5200at, 99% hogy megy 266*12-ön, lehet 333*10-on kis fesz mellett. van egy olcsó procid amit tudsz oc-ni, marad pénz 1066os ramokra
ehhez a kártyához bőven elég.
nálam az nfs:uc 1280*800, minden max. de kikapcsolva az árnyék, és az autok opt. tuningja (fény, csilivili) gyönyörűen fut, ha az utóbbi kettő be van kapcsolva akkor meg szaggat... gondolom erre lesz vmi hotfix, patch...
-
diegho
nagyúr
válasz
kisza25 #2428 üzenetére
keress neten leírást róla, én már 2 hete befejeztem a számtekes pályafutásomat (magyarul felmondtam), részben a tények állandó magyarázgatása miatt is.
-
tzsolesz
nagyúr
-
-
Mercutio_
félisten
Leszedtem az XP-s változatot, erre kiírja, hogy "Súlyos - A telepítő nem talált az aktuális hardverrel vagy az operációs rendszerrel kompatibilis illesztőprogramot. A telepítő most kilép"
Valami megoldás?
Sapphire 4670 van a gépbe téve (hangja egyenlőre mint egy kisebb fűnyíróé)
-
törölt tag
-
attiLANte
tag
Sejtettem, hogy ez a helyzet. A 3650-esemmel ugyanígy jártam: ennél is stabil 30%-os sebességet ír ki minden, ennek ellenére 12V-ot kap (kimértem), tehát 100%-on megy
Csak az vigasztalhat, hogy a gyári venti könnyen leszedhető, és mehet a helyére egy halk 80-as. Persze így már 2+ slotos és nincs halk üresjárat - ráadásul ennyi +pénzért?! -
danih
veterán
-
törölt tag
Csak egy dolgot kérek, hogy ne a képfeltöltés.hu-ra töltsd fel a képeket, többnyire még maga az oldal sem jön be sokaknak. Van helyette sok más képfeltöltő oldal, pl MadPixelz, vagy PH! Image, Képfeltöltő (nem azonos a képfeltöltés.hu-val!). Amúgy kíváncsi vagyok a képekre!
-
kennystyle
aktív tag
Én sem bírtam a hangját, nálam már az első bekapcsolásnál halálra volt ítélve, de aztán rájöttem, hogy maxon pörög végig szerencsétlen. Nem szabályozza semmi, a 8.10 beta sem rendelkezik ilyen funkcióval, úgyhogy rádugtam a gyári ventijét a szabályzó panelemre és 4-5voltra állítva szinte semmi hangja nincs. E tekintetben pedig hiteles forrás vagyok, mert a legkomolyabb zajforrás a gépemben, egy 2,5" hdd is túl hangos volt nekem, átpakoltam a szomszéd szobába mert nem bírtam az ordítását
A fogyasztása is a legutóbb linkelt cikknek tökéletesen megfelelő nálam, 8w idle-ben, maxot még nem néztem. Ez úgy jött ki, hogy a teljes fogyasztása a gépemnek egy 780g -s lappal 48w volt, ha beraktam mellé a 2600promat akkor 61wattra ment fel, és ezzel a lappal + 2600pro-val is 61w volt, a 4670-el viszont csak 56watt. -
attiLANte
tag
Affffene... Pedig bíztam benne, hogy egyszerűen lepattintható a fedél és mehet is a csupasz bordára egy halk 80x25mm-es venti anélkül, hogy azt is le kellene szerelni. Azért köszi!
Gyuri27: reméljük a legjobbakat, de tartok tőle, hogy nem minden gyártó esetén működik majd a sebességszabályzás. Refkártyák előnyben...
-
diegho
nagyúr
majd pár hónap múlva tesztelek egy nem sokadik alaplapos, procis, vga-s (egyik se ati) win alatt is, bár szerintem nem lesz kedvem megint játékokat kéregetni egy teszt miatt, de bármi előfordulhat, átlagfps-ben amúgy se lenne nagy különbség, minimum-ban lenne jó sok, bár az senkit nem szokott érdekelni, holott csak az számít.
jajj most nézem megvannak még elvileg a fraps mérések, rögtön átfutom őket.
-
-
zodo
nagyúr
Sajna még nem találkoztam asus tesztel
,de hátha megteszi addig a Powercolor Pcs HD 4670 512 MB-é. -
fagy53
nagyúr
-
danih
veterán
Mint mondtam refresh rate probléma kizárva.
Az egyik eszköz egy 17-es CRT, a másik egy 720p projektor. Ami egyébként jelzi a bemeneti felbontást és frissítést, ha kap jelet. Márpedig kiírja azokat az infókat amit a catalyst-ban beállítottam (tehát nem NO SIGNAL), tehát kap képet, csak feketét.
Monitor szintén. Itt még biztosra is mentem, levettem az EDID defaultot, és 1024x768@85-öt adtam meg a biztonság kedvéért, mint max.
De akkor is, a második kép fekete. Amíg töltődik a WIN addig meg jó, klónba megy. Szerintem driver probléma. Integrált HD3200-al működik. -
LaMotta
aktív tag
Nah, hát így elbújtatva 1-2 db valahol az árgéprengetegben
.... De köszi
...
Essenek csak az árak..
Kíváncsi vagyok a 4830-asra, azt hova teszik ha egyáltalán lesz nálunk...(#351) Chaser: Kösz a tájékoztatást! Jó tudni, mi is ez a Force 3D
...
MSI-nél nekem az szimpatikus, hogy alapból rajta van a HDMI is. Jó lenne, ha mások is rápakolnák lassan, mondjuk TV out helyett.
-
Chaser
legenda
Volt olyanom LED-es előlap nélküli verzió, minőségével nem volt gond, csak az xarul nézett ki állítva, meg az akkori optikám se díjazta. A copás a táp méretében volt, amit beleraknak pár mm-rel eltér a szabványtól, na ott kellett ügyeskedni, hogy belemenjen az FSP. A tied se rossz, de nekem az túl nagy.
-
Chaser
legenda
Én meg azt vártam hogy essen egy kicsit a 3850 zafír ultimate ára, de a 4670 kilőtte
4670 ultimate..nem hangzik rosszul
76gs ddr3, talán 5-6k
Én itt a középső codegen házikóban szeretném látni a gépemet, ha tudok szerezni, egyik haveromnál láttam, kicsi és nagyon faszán néz ki
Bár a mostani se nagy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Automata kávégépek
- Hobby elektronika
- VR topik
- Xbox Series X|S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest