- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
kennystyle
aktív tag
Én sem bírtam a hangját, nálam már az első bekapcsolásnál halálra volt ítélve, de aztán rájöttem, hogy maxon pörög végig szerencsétlen. Nem szabályozza semmi, a 8.10 beta sem rendelkezik ilyen funkcióval, úgyhogy rádugtam a gyári ventijét a szabályzó panelemre és 4-5voltra állítva szinte semmi hangja nincs. E tekintetben pedig hiteles forrás vagyok, mert a legkomolyabb zajforrás a gépemben, egy 2,5" hdd is túl hangos volt nekem, átpakoltam a szomszéd szobába mert nem bírtam az ordítását
A fogyasztása is a legutóbb linkelt cikknek tökéletesen megfelelő nálam, 8w idle-ben, maxot még nem néztem. Ez úgy jött ki, hogy a teljes fogyasztása a gépemnek egy 780g -s lappal 48w volt, ha beraktam mellé a 2600promat akkor 61wattra ment fel, és ezzel a lappal + 2600pro-val is 61w volt, a 4670-el viszont csak 56watt. -
kennystyle
aktív tag
a hűtője miatt kéne Asus, mivel valamiféle Arctic megoldás van rajta valószínű hogy jól leszabályozva 2d-ben még az én zajra igen érzékeny füleimnek is megfelelne és akkor megspórolnék 4-5 ezret az Arctic S1/2 nélkül. Ehez az kéne persze, hogy ha már 18k a Sapphire akkor max 20k legyen az Asus.
-
kennystyle
aktív tag
Asus -ról nem tudtok merre lehetne kapni normális áron ?
Csak az a4team listájában láttam eddig és ott is majdnem 22k volt, ez sok érte szerintem. Nem hiszem, hogy a gyártói ára sokkal borsosabb lenne a Sapphirenál mert pl. a newegg-en egy árban vannak.
-
kennystyle
aktív tag
válasz
#19617792 #191 üzenetére
nem az a kérdés, hogy lehűti vagy nem, hanem hogy rá lehet tenni vagy nem, mert gyanúsan lent van a mag a nyákon, lehet hogy a heatpipe nem fér el emiatt
szerk: összehasonlítva a 4850el csak kb. 2-3 millivel lehet lejjebb a magés arra rámegy simán, talán ezzel se lenne gond
-
kennystyle
aktív tag
Iponban 18 588 Ft
[link]Ha tudnám, hogy rámegy az Accelero S1/S2 akkor már rendelném is, de nem találok erre semmi infót, valaki kipróbálhatná helyettem.
-
kennystyle
aktív tag
Most látom csak mennyire lent van a gpu a nyákon. Nem vagyok biztos benne, hogy rámegy egy accelero s1 vagy s2. Ez csak azért baj mert így még tovább kell várnom a karira, hogy jöjjön egy gyári passzív belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- EAFC 25
- Mini-ITX
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Jelszókezelők
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Update 07.03. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest