- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Íme az új Android Auto!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
pl GTA4 16-30FPS 1280*1024 medium/High-> 25-55FPS
NFSUC 20-55FPS 1280*1024 all medium 2xAA-> 25-55 1280*1024FPS all High 4xAA
GRID 1280*1024 (nem emlékszem pontosan milyen beállítások mellett néztem)
35-65FPS->55-105FPS
csak lestem azt hittem a kártya kevés már,pedig a proci volt túlkoros, de ennyire
X2 5400+BE-ről váltottam igaz volt lapcsere is Giga GA-M55S-S3-ról jelenlegire
aztán meg memória,de az nem sok vizet zavart
ezek minimum maximum értékek -
Tanker21
tag
Hát én arra gondoltam, hogy azt mondom nem indult el a gép mert a táp folyamatosan letiltotta "valszeg zárlat miatt" és hogy a videókártya nélkül minden megy szóval az lesz a hibás és nézze meg egy másik gépbe nekem. Aztán csak elfogadja és elküldi nagykerbe. Remélem nem baszakodnak majd hogy de mégis ez hogy stb...
-
Tanker21
tag
Ilyen tippek jól jönnének nekem is. Még ki kell találnom mit mondjak.
Esetleg ha valakinek van jó ötlete akkor szóljon.
Edigitálban vettem a hűtőt 6k-ért, ha le tudom gariztatni a kártyát akkor rárakatom a hűtőt az új kártyára. Ha viszont beüt a gebasz és nem csinálják meg akkor túladok rajta vagy nemtudom. Majd szólok.
-
barnam_
nagyúr
Csak a GPU-ét lehet állítani, és nem azonos a kettő (a memóriáé 2V körül lesz), és végképp nem perifériák
Szerk.: felfele nem nagyon lehet állítani a gpu feszt bios-ból, és jobbára csak azokat lehet beállítani, amiket választhatsz a listából, mert ezek (elvileg) "huzalozott", fix feszültségek. -
barnam_
nagyúr
1. Kb. ugyanúgy kell csinálni mint alaplapi bios-nál, csak a program különbözik, amivel felülírod a bios-t. Én az atiflash-t javasolnám, ami DOS alól működik.
2. Igen
3. Mivel az ATT nem támogatja a HD4600-t, csak úgy tudod tesztelni, hogy RBE-vel beállítod a feszt-t, és utána win alól teszteled hogy mennyit bír.(#6645) F.B.I.:
Húzhatóság: konkrét példát nem tudok, vmod nélkül szinte mindegyik ugyanannyit bír: kb. 830/1100 Mhz
Venti: fixen 100%-on pörög, és a leghangosabb a 4670-ek között. -
Tanker21
tag
Köszi a tanácsot. Valahogy így tervezem én is, legalábbis ami a tápot illeti. Egyébként azért nem G31-es alaplap mert azt csak annyiban különbözik a P31-estől, hogy van benne integrált videókártya amire nekem nincs szükségem. Amugy meg amit mondtál teljesen igaz az 512-es memoriát majd elpasszolom valakinek és veszek egy 2 gigásat aztán mehet rá a 64bit-es XP.
-
Gabis
őstag
ha azt az alaplapot és procit veszed meg amit fentebb linkeltél az Ipon-nál akkor 30.480 Ft-ot fizetsz értük
ha pedig Aqua-nál Giga g31-et és E5200-őt akkor 30.275Ft-ot, szerintem egyértelmű a döntés (ez az én véleményem, de azért olvass utánna a dolgoknak nehogy engem szidj később)
-
barnam_
nagyúr
-
barnam_
nagyúr
Ha csak a fraps eredményt nézzük, akkor nem sokkal rosszabb a tied, csak az átlag 24 fps az pont a játszhatatlan és a játszható között van. Vedd le a view distance-t 10-re, és nyersz kb. 5 fps-t. Látványban nincs sok különbség.
(#3204) stevve: PoP-ból nekem elég volt a 2D-s is
Ha már kalandjáték, akkor inkább point 'n click.
-
barnam_
nagyúr
GTA4 miatt mindenképpen érdemes volt. Most 1024x768, high, high, view dist: 10, det.d: 20, vehicle density:20, shadow: 1, és nem megy 24 fps alá, vagy csak igen ritkán.
Teszteltem az E2160-t FC2, TDU, és GTA4-ben, majd megnézem az E6700-el is, csak még a tuningot próbálgatom -
csocsos
csendes tag
-szerény véleményem szerint ne hadjuk az intelt kinőni(elszabadulnak az árak)
-most csőd szélén áll az AMD (tartozások)
-olcsó a procik-olcsóbak az alaplapok is hozzá
-ezért is veszek 4670-es karit,hogy támogasam őket!!!(technikailag fejletebbek)
-megjegyzem vehetem volna 9600GT is ami most biztosan jobban teljesit(bizonyitott teszt és
a többségnek a JELEN a fontos és nem a jövö)
-támogasuk az AMD-ét,hogy ne szünyön meg!!! -
tzsolesz
nagyúr
vagy ha eladom a procim és veszek egy X2 5400 BE
Ezzel meg is oldottad a saját problémád. Nem kell áttérni a sötét oldalra, ha a saját oldladon is megtalálod a teljesítményben hasonló hardvert, hasonló áron. Az a proci kb a E2180 fölött helyezkedik el.
Aggregátor: Tyűha, ebből egyenlőre nem sokat értek, de holnap letöltöm az editort. és megnézem hogyan is néz ez ki a gyakorlatban. köszi....
-
Chaser
legenda
Én procimnak 4850 se okozna gondot, de leginkább 1024-re kell a vga, ahhoz meg feles 4670-nél nagyobb, de "kicsit" elszálltak az áraik.
#647 Mercutio_ : Számít ám, ezért várok egy kis árcsökkentésre, meg valami passzívra...vagy..
diegho: Te ugye számtechboltban dolgozol? Nézegetem a passzív MSI 26xt-t, ahogy nézem eléggé egyforma a mérete a zafír 4670-nel és a passzív borda rámenne talán az MSI-ről, nincs nálatok ilyen a boltban hogy meglesnéd? MSI 26xt-t olcsón tudnék szerválni meg zafír 4670-et, hűtő át zafírra, aztán az MSI menne is eladósorba, ahol nem számít a hang. Lehet nem is olyan hülye az elgondolás
szerk: Mercutio_: 59W-ot amúgy hol olvastál? Én 70-et tudok, a 4650 eszik 55-öt.
-
Chaser
legenda
Nem lenne olyan hűvös, halk sem lenne, de azé' egy jóval combosabb kártya..és ha ugyanannyiért kellene választanom közülük akkor 3870.
#634 stevve : Video képességek nem érdekelnek, a fogyasztás igen, 4670 a terv még mindig, de egy szabályzatlan ventis asusért majdnem 25k?
Háazvicc', 3850 passzív ultimate olcsóbb.
#636 freeapro: Nem hasonlítottam semmire, csak azt mondtam milyen megoldás lenne jó nekem, gpu-ról HP-okkal kártya fonákjára elvezetve a hő, az hogy MSI, vagy zafír, vagy bármi más az mind1. Ha a 26xt-nél elég volt azaz MSI megoldás, nem értem a 4670-nél mire várnak.
#638 Gyuri27: Mivel a garit veszélyezteti a csere, és nem kevés pénzt kérnek el értük, sajna szóba se jöhetnek
Azért akarom a fentebb említett megoldást, hogy megmaradjon mind2 PCI slot a g31-es lapon, lehet az asus is jó lenne csak bordával, amit egy 12-es venti hűtene, de ennyiért nem....valszeg veszek egy 26xt MSI-t, aztán egy zafír 4670-et és ráhackelem az MSI hűtést
Az MSI-re meg hackelek valami aktív hűtést
-
Chaser
legenda
Annyiért meg nem venném
Azé' már 3870-et is adnak. Zafír meg AC se tetszik, egy ilyen megoldás kellene nekem. HDMI DVI-n keresztül is jó, amúgy kell 1 HDMI a tv-hez, és egy DSUB a monitorhoz.
#629 EarL 007: Jah, minden viszonyítás kérdése, de azért aki 29dB-re azt mondja hogy halk, ott már hallatlan bajok vannak.
-
törölt tag
Ez leginkább a tápegység 4 tűs Molex csatlakozóján kivitelezhető. De a 12V-ot nem szabad az 5V-tal összekötni, árt a tápnak, bár 7V-ot ad, de nem ajánlott, erről a tápos topikokban lehet bővebben olvasni. 7V ettől még előhozható ha megfelelő ellenállást forrasztunk a 12V vezetékére, ez utóbbi már használható a venti-vezetékén is.
-
kisza25
félisten
ja 2400Mhz és 1000-2400Mhz közt mozog 5,9,12 szorzót hasznáva terheléstől függően és így 3GB rammal max2600Mhz re tudom felhúzni és én most nem fogom kiszedni a memcsiket azért,hogy menjen2800Mhz-n azt a két 512Mb os rammal ment kicsi a gépházam a memcsik felett vannak a vinyók a vezetékek meg minden ahhoz már nem szeretnék nyúlni csak, ha nagyon muszáj
-
LaMotta
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Canon EOS DSLR topic
- Formula-1 humoros
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vírusirtó topic
- Autós topik
- Trollok komolyan
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- MSI Gaming X Trio 3060
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Gainward RTX 2080 Phantom GS 8GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest