- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
Ez halál komoly! Kb 60%-át kapod annak az FPS-nek, amit 2.6-28GHz között kapnál!
Ennyi elég a 4670-nek az biztos, de ez alá nem érdemes menni, ergo húznod kell és nem alapon használni!
Egyébként nem is azzal a 60%-nyi FPS-szel van a baj, hanem azzal, hogy a játékon belül vannak olyan szituációk ahol a proci miatt leesik 15 FPS alá a tempó és ez már gond.
A napokban teszteltem ezt a problémát a 96GT-vel, E2160-nal és 2.7GHz alá nem szabad lemenni, mert időnként bizony észreveteti magát. -
Chaser
legenda
Nekem is kell HDMI, ha már lehet direktbe kötni a tv-re akkor úgy fogom, egy DSUB kell a monitorhoz, de az nem gond ha DVI-ről kell átmókolni, tvout meg nem érdekel...ezért is kiesik az első zafír modell. Az asuson asszem 2 HDMI van, a 94gt-n ugyanazt a hűtőt láttam, mint a 4670-esükön, ott kék a PCB, hirtelen azt hittem másik rev
-
Chaser
legenda
A force3d az inno AMD részlege,attól majd annyit lehet várni, hogy olcsó lesz, ahogy a hűtő azon is kinéz
GB-tól várnék valami értelmesebb passzív megoldást, de 1előre az aktív is "coming soon" felirat alatt bújik. MSI nem tetszik, de úgy tűnik már lehet kapni, az asus érdekes lenne, de azt nem lehet kapni. Végül is érthető, nem régi keletű az rv770, valszeg én vagyok türelmetlen.
-
laci666
senior tag
Nem is rossz
Játékokban egál szinte.
Fogyasztás közel egál.
Elsőnek 1-et vennék és majd később a 2,-kat.
Csak az lenne király ha hozzná a 2900Prom teljesítményét.Nem tom tud e valaki olyan deszkát AMD allá amibe integrált vga van és ha mellé teszek egy izmosabb vga-t akkor 2D-be csak az integrált megy 3D-be meg kártya.
privi ment
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest