- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
botor
csendes tag
Főleg, ha figyelembe vesszük, hogy a legtöbb liszensz eddig az Unreal 3 motorra ment ki (Vegas, Bioshock, UT3, természetesen, jövőre jön a BiA 3), és ez egy viszonlag jól optimalizált engine, emellett a Radeonok hagyományosan jól teljesítenek alatta.
Egyébként én három hete újítottam gépet, és HD 2900 PRO-t tettem bele. Legutóbbi komplett gépfrissítésem még 2003-ban volt, és akkor nagyjából ugyanúgy jártam, mint most, csak vga-gyártók tekintetében éppen fordított helyzet állt elő: egy akkor jónak számító Geforce3 Titanium köré szerveztem a gépet, ám nem sokkal később az ATi alaposan bemutatkozott a Radeon 9600-os szériával. Mégis, csak jó két év múlva cseréltem le a Geforce3-asomat Radeon 9600-osra, mivel addig semmi gondom nem volt vele. Akkor
viszont a Radeon 9600-ost használtan vettem, igen olcsón, és egészen tavaly év végéig tisztességesen kiszolgált.
Valahogy így fogok eljárni most is.
-
botor
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék 2900PRO birtokosoktól.
Szerdán jön meg a kártyám, és fentebb olyan infómorzsákat szedegettem össze, mintha nem lenne elég hozzá 1 db 6 pines tápcsatlakozó. Már pedig az én tápomból csak egy ilyen vezeték kandikál kifelé.
A kártya mellé csomagolt 6 pines átalakító a hagyományos négytűs tápcsatlakozót alakítja át? Vagy vásárolnom kell még egyéb kütyüket, ad abszurdum lecserélhetem a tápomat?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest