- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
dsaf2374
csendes tag
Nekem is ezek a bajaim. Na meg a vizsgaidőszak...
Nem tetszik, hogy még alig egy-két helyen lehet kapni. Ezért az az egy-két üzlet egész nyugodtan kérhet akármennyit érte... De nem tőlem! Most, hogy úgy körvonalazódik, hogy a 2900 XT többet tud a 8800 GTS-eknél, én is ilyen kártyát szeretnék. De nem ilyen áron.
Úgy okoskodtam eddig, hogy elég lesz a 8800 GTS 320 MB mermóriával. Aztán kijött ez a kártya, és azt mondom, egye fene, megér plussz 20 ezret. De nem harmincat! Ekkor már igaza lenne annak, aki azt mondaná, hogy innen már megint csak egy huszas a 8800 GTX...
Vagyis nem jó ez a hazai árazás. 8800 GTX már 110 k-ért is kapható, a 2900 XT meg többnyire 100 k-ért. Így aztán kinek éri meg?
Ezért vár szerintem mindenki. Amíg nem áll be itthon is a normál piaci ár, addig nem éri meg ezt az elvetemült árát. -
-
dsaf2374
csendes tag
Amúgy még valami.
Meg tudná vki nekem magyarázni, hogyha az ajánlott kiskereskedelmi listaára 400 $ a cuccnak, akkor itthon miért indul kb 500 $-ról? Külföldi oldalakon kutatgatva mindenhol olcsóbb, mint itt... -
dsaf2374
csendes tag
Értem én, hogy nem htpc-kbe való videokártyáról van szó. De megnézted a linken a házat? Ez gyakorlatilag egy vékony midi tower oldalára fektetve. mindössze magasságban (állítva szélességben) kisebb pár centivel az áltag midi házaknál. Így sem esélyes?
Amúgy fekvő kialakítású házat keresek, helyhiány miatt. Ezért is jött szóba a méretes htpc ház. -
dsaf2374
csendes tag
Másrészt a méretei aggasztanak. Teljesen új gépet építek, és szeretnék olyan házat venni, ami kellően benntartja a zajokat és megfelelő hűtést tesz lehetővé. Még a nagyobb HTPC házak is szóba jöttek. Például a Thermaltake Tenorja.[link].
Szerintetek belefér ebbe egy ekkora kártya? S ha belefér, nem kap benne hőgutát? -
dsaf2374
csendes tag
Sziasztok!
Végignyálaztam a topikot és felmerült bennem néhány kérdés.
Először is még mindig zavar az a 8 tűs pci express táp csatlakozó. Nekem is csak 6 tűs tápcsatlakozóm van, azzal mégis hogy megy el? Az egyik oldalt kimarad 2 lyuk és kész, nem hatódik meg tőle a kártya?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Klaus Duran: 2025 dude
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Óvodások homokozója
- Horvátországi nyaralás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest