Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
nagyúr
válasz
Balzsika47
üzenetére
Nekem jelenleg van egy piros XR-em (és egy szürke iPhone 11-esem ami jó), az XR-nek szerelés után elment a mikrofonja. Videofelvételnél működik a hang, de ha hívnak akkor engem nem hallanak, minden más működik rajta, tehát nyílván csak szórakozni lehet vele, telefonnak nem lehet már használni. Valami olyasmi, hogy a zajszűrő mikrofonja halt meg, ezért hívásnál engem nem hallanak, de érdekes mód videofelvételnél felvesz hangot.
Volt 12 mini-m is, szóval ismerem a korszerűbb iPhone-okat is. Volt egy szépséges piroska, amit édesanyám használ jelenleg, most is éppilyen szép állapotú.

Ezek után vettem egy XR-hez hasonló iPhone 11-est és a napokban beszerzek egy iPhone 15 pro-t (már tárgyalok emberekkel és pénzem is van rá), lehetőleg valamelyik ezüstkeretes verzió-t (fehér titán vagy natúr titán), azért hogy ne látszódjon annyira a kopás, ha esetleg megsérülne.
Ha tudsz várni, be tudok számolni arról, hogy mennyivel jobb az iPhone 15 pro egy XR-hez képest, de az biztos hogy a kamerája jobb, jóval vékonyabb a kerete tehát sokkal modernebbnek néz ki, az LCD kijelző helyett kapsz Amoled képernyőt amelynek a feketé-i sokkal jobbak, több RAM, erősebb processzor, szinte csak előnye van, szerintem hátránya hogy drágább illetve ha bereped a kijelzője nem tudsz Aliexpresszről 3-4 ezer Ft-ért cserekijelzőt venni, illetve a 15 pro esetén az csak LCD lesz nem lesz olyan jó, kamu hogy az OLED. A fogása is lehet kellemesebb a régebbi XR-nek, mert lekerekített.
Technikailag tényleg jobb egy 15pro, de árban nagyon nem, illetve eldöntheted hogy ez most megér-e neked annyi pénzt [link]
Esetleg vegyél átmenetileg egy sima iPhone 12-est, az már sokkal modernebb darab mint az XR és nem kell bankot rabolni sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Parkside szerszám kibeszélő
- Villanyszerelés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 4/64GB szürke / 12 hónap jótállás
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest