Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Remus389

nagyúr

válasz Balzsika47 #5119 üzenetére

Nekem jelenleg van egy piros XR-em (és egy szürke iPhone 11-esem ami jó), az XR-nek szerelés után elment a mikrofonja. Videofelvételnél működik a hang, de ha hívnak akkor engem nem hallanak, minden más működik rajta, tehát nyílván csak szórakozni lehet vele, telefonnak nem lehet már használni. Valami olyasmi, hogy a zajszűrő mikrofonja halt meg, ezért hívásnál engem nem hallanak, de érdekes mód videofelvételnél felvesz hangot.

Volt 12 mini-m is, szóval ismerem a korszerűbb iPhone-okat is. Volt egy szépséges piroska, amit édesanyám használ jelenleg, most is éppilyen szép állapotú. :B

Ezek után vettem egy XR-hez hasonló iPhone 11-est és a napokban beszerzek egy iPhone 15 pro-t (már tárgyalok emberekkel és pénzem is van rá), lehetőleg valamelyik ezüstkeretes verzió-t (fehér titán vagy natúr titán), azért hogy ne látszódjon annyira a kopás, ha esetleg megsérülne.

Ha tudsz várni, be tudok számolni arról, hogy mennyivel jobb az iPhone 15 pro egy XR-hez képest, de az biztos hogy a kamerája jobb, jóval vékonyabb a kerete tehát sokkal modernebbnek néz ki, az LCD kijelző helyett kapsz Amoled képernyőt amelynek a feketé-i sokkal jobbak, több RAM, erősebb processzor, szinte csak előnye van, szerintem hátránya hogy drágább illetve ha bereped a kijelzője nem tudsz Aliexpresszről 3-4 ezer Ft-ért cserekijelzőt venni, illetve a 15 pro esetén az csak LCD lesz nem lesz olyan jó, kamu hogy az OLED. A fogása is lehet kellemesebb a régebbi XR-nek, mert lekerekített.

Technikailag tényleg jobb egy 15pro, de árban nagyon nem, illetve eldöntheted hogy ez most megér-e neked annyi pénzt [link]

Esetleg vegyél átmenetileg egy sima iPhone 12-est, az már sokkal modernebb darab mint az XR és nem kell bankot rabolni sem.

Új hozzászólás Aktív témák