- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Yettel topik
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pgyuri
csendes tag
Sziasztok,
5 napja jött meg a Doogee Valencia DG800-as telefon, az első 5 nap tapasztalata:
Eddig nagyon korrekten működik, gyors, a privát Telenor-os 3G-n, a céges Telekom 2G-n szépen megy, eddig térerő problémám nem volt, bár a telenoros mindig gyengébb jelet fog.
A GPS jól megy, hétvégén egy oda-vissza 330 km-es úton ki is próbáltam iGO-val!
A Wifi is jó, nekem még egyszer sem szakadt meg, bár azt látom, hogy ugyanott az előző ZTE Blade III erősebben vette a jelet (a spájzban a ZTE-n 2 csík volt, Doogee-n csak 1). Baromi gyors wifi-n a net, letöltésnél néztem, a teljes sebességet (25 megás) használja, 2,5-3 MB/s-al jöttek le a cuccok a Play-ről.
Telefonhoz képest nagyon jó a kamerája, szintén tesztelve lett (esküvőn voltam, valóban 13MP-es képeket csinált, a normál kompakt kamerák szintjét szerintem simán hozza.
A hátsó touch paneles hátlapot az első este kipróbáltam, jópofa, érdekes, de zavaró, úgy hogy vissza is tettem a dobozba.
(#80111) _Hodor_ említette az USB problémát, nekem rögtön kapcsolódott, a belső memóriát és az SD kártyát is látom a gépen, tegnap szedtem le 1 GB videót a kártyáról, USB3-as portba dugtam a gépen, 30-32MB/s-al jött le!Szóval eddig minden happy, 118,88 $-ért +ÁFA nagyon megérte!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Tőzsde és gazdaság
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Futás, futópályák
- LEGO klub
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 128GB Kártya-független,Fehér és Pink Színben 6 Hónap Garancia,Akku 100%
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest