- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
Senator #72797 üzenetére
Jiayu G3, 5 óra navigálás Nyírbátor és környékén majd Romániában is. Akkor még NEM volt mobilnetem sem! Tehát offline naviban toltam 5 órát kocsiban 0-130km/h közti sebesség mellett. 2x szakadt meg, amikor átmentünk, majd visszajöttünk a magyar - román határnál. Ennyit erről. Anno mindenki xarrá mókolta a GPS-t a Jiayu G3-ban, míg én hozzá sem nyúltam és jééé működött. A navi programban (nem titok, NavDroyd) meg hol érdekelt, hogy az út mellé rakott, ha a fő navigációs nyíl mindvégig a helyes úton vezetett. Én amúgy Tika-nak a Jiayu G4S-t ajánlanám, mert szereti ha sokáig megy a telefon. Míg azért egy Hongmi 1S csak visszafogott használat mellett tud 1,5 napot. És a Qualcomm előnye (szoftverfrissítés, pl 4.4) is kezd eltűnni, mivel lassan több az MTK-s eszköz, mint a Snapi sárkányos. És ha egyszer megnyitja kapuit az MTK a Cyanogen Mod csapat előtt, akkor baxhatja a Qualcomm.
Új hozzászólás Aktív témák
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3620
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő