- iPhone topik
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- iOS alkalmazások
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szülinapi ajándék: megkapta a One UI 8-at egy népszerű Galaxy
- Netfone
- Yettel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
raulicio
senior tag
válasz
cappa72 #114926 üzenetére
Tuti, hogy az imei lesz a gond. Nekem is volt V3-am.
nimfas:
Az adatroaming bekapcsolást még tényleg próbáld ki. Pl UPC-s mobilnet nekem csak így működött.
Ezeket a RAM-al kapcsolatos panaszokat nem igazán értem. Én még ott vagyok lemaradva, hogy az android memóriakezelése éppen úgy működik, hogy addig pakolgatja a dolgokat a memóriába, amíg van szabad hely. Éppen ezért tök felesleges ürítgetni a memóriát, meg azon izgulni, hogy éppen mennyi a szabad memória. Valaki felvilágosíthatna már a témában...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest