- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Engem a kamera (első sorban a videós rész) beállítási hiányosságai zavarnak a Zopoban. Ezekhez a SOC nem enged belenyúlást 3rd. party appok számára. Abban bíztam, hogy a más GPU miatt, talán a P7000 kicsit más lesz. De látva a kezelőfelületet, ez nekem nagyon "egyenszoftvernek" tűnik, úgyhogy nem sok esélyt látok a változásra. A wifiről még nem sikerült kiderítenem, hogy ac -s, vagy "csak" n -es. Viszont úgy tűnik, hogy 4.4 -gyel jön, Lolli update ígérettel. Ez jó, mert nagyon fájna, ha egy 5.0 -ás Lollival kapnám. Akkor már legyen 5.1, amire viszont csekély esélyt látok. De legalább az IMX214 -es modul biztosnak látszik. A gyáriak nem nagyon halmozzák el a népet infókkal, de az előrendeléses példányok esetében cáfolták a plegykákat és megerősítették, hogy azok IMX214 -gyel lesznek szerelve. Mondjuk, ez nem sokat ér ütős szoftver nélkül.
aytukabozs:
Persze, ennyiért lehet kötni kompromisszumokat. A Zopo az első chinafonom, tanultam belőle. Nem arról van szó, hogy nem jó teló. Csak kiderült, hogy amikről úgy gondoltam, hogy na, majd én...., azok nem egészen úgy működnek. Ez viszont nem hiba, vagy egyedi, Zopo jelenség. Minden chinafonon bele lehet futni meglepikbe. Nekem egy mikroSD -s, dual SIM -es Nexus6 lenne ideális, de olyan nincs és nem valószínű, hogy valaha lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- LED világítás a lakásban
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gyúrósok ide!
- Egyelőre táblázattal segíti a Borderlands 4 futtatását a Gearbox
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- LEGJOBB KIJELZŐS! 400NIT ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest