Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Merlini
tag
válasz
Merlini
üzenetére
Márc. 31-én vasárnap délután rendeltem, fizettem Antelife -en egy ThL W8 telefont, 8GB ROM változatot, kupon kóddal 204 dollárért.
Azóta a STATUS: Processing azaz nem adták postára.
Pedig azóta is 24 órán belüli szállítás aloldalon van ez a W8-as.
AntElife: New Order # 100015xyz tárgyú, vásárlást visszaigazoló levelükre írtam vissza szerdán a service@antelife.com e-mail címre. Ezidáig semmi válasz, spam-ek közé sem került.
Most ismét írtam nekik levelet, ha szerdáig nem adják fel akkor paypal vitát indítok.
Ennyiért már nem akarják odaadni? 204 dollár környékén "névtelenebb" MT6589-es telcsiket láttam, így ugrasztottak be a vásárlásba ...
Vagy valami más porszem került a gépezetbe? -
imis
senior tag
válasz
Merlini
üzenetére
igazán nem tudom, mennyire használható ez a szétnyitható tok,
én ilyent rendeltem
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro emelt kapacitású 3420mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Normál Állapotú! Halványan beégett kijelzővel. 1 Év Garanciáva
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 Pro 256GB 100% Akku. Megkímélt, Kártyafüggetlen, Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest