- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Óriáskészülék, kis akksival
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
junkpod #138764 üzenetére
Azért nem egészen, telefonnal ügye üzenetet olvashatsz írhatsz stb. Sokkal jobban el tudja vonni a figyelmed mivel jobban érdekel, mint egy sima érintő képernyős rendszerben navigálni. Legalábbis szerintem, de lehet nézőpont kérdése is.
Engem mondjuk zavar hogy nem látom, előre akarom tudni hogy mikor kell lehajtani stb. Az meg hogy fogyaszt vagy nem, majdnem mindegy, töltöm ha kell.
De mint mondtam, ha van BT eszközöd (mint nekem a Mi Band) hozzá tudod adni biztonságos eszközként és akkor nem zár le.
De mondjuk ilyen erővel egy mintát se nehéz berajzolni már, ha van hozzá konzol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Futás, futópályák
- Steam topic
- Autós topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3278, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest