- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
svgyula #139552 üzenetére
Nekem még projektor jött év elején (2x is mivel első alkalommal nem sikerült a kézbesítés és ment vissza), mindkétszer 1 hónapon belül (vagy körül) volt a szállítási idő, viszont volt két Blitzwolf USB C kábel azok vagy 4 hónapig biztos úton voltak. Szóval szerintem több mindenen múlik ez, milyen szállítás milyen csomag stb, de elhiszem hogy vannak fennakadások. Azért most még szerintem nem szükséges karácsonyra rendelni, még Szeptemberben is elég rendelni ha annyi idő is kevés akkor el is lehet felejteni ezt a kínai rendelést, főleg ha újra lesz Eustock mezei egyszerű embereknek (csak azt nem tudni mikor lesz sajnos). Ha meg bejön a kötelező áfa EU-n kívül akkor lezárul ez a kínai rendelősdi korszak is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- ÚJ GARIS iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium Független
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3605
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest